Furkan Gönüllülerinden Adana Atatürk Parkında Bir Basın Açıklaması Daha!

Furkan Gönüllüleri kitap okuma etkinliği sonrası tevhid ve adalet üzerine basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Furkan Gönüllülerinden Adana Atatürk Parkında Bir Basın Açıklaması Daha!
22 Eyl 2019 16:55:43

Furkan Gönüllüleri her pazar olduğu gibi bu pazar da Alparslan hoca ile aynı saatte kitap okuyarak hocaya desteklerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği sonrası Furkan Gönüllüleri, tevhid ve adalet kavramları ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Basın açıklaması öncesi Alparslan Hocaya atılan iftiraları içi boş balonlara benzeten gönüllüler, üzerinde iftiraların yazılı olduğu balonları patlatarak iftiraların tutmadığını dile getirdi.

"Tevhidin adaleti doğuracağına inananlar olarak şahısların adaletinin değil ilâhî adaletin tecellisini beklemekteyiz. İnsanların ellerindeki gücü kamçı gibi kullanmaları güç zehirlenmesinden başka bir şey değildir. İnsanların haklarını ihlâl ederek zulmedenler, aslında İslam’ın adalet anlayışını incitmektedir. Birlikte yaşamanın ve devlet olmanın en temel unsuru olan adalet incindiğinde artık toplumda huzursuzluk hâkim olacaktır." diyen Gönüllüler attıkları sloganlarla tevhid ve adalet için mücade etmeye devam edeceklerini bir kez daha kamuoyuna duyurdu.













0 Yorum

Yorum Yaz