• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Furkan Hareketi Mensuplarının Mücadelesini Hazmedemeyen Derin, Tetikçi Medya İftiralarında Boğulmaya Devam Ediyor!

Furkan Hareketi Mensuplarının Mücadelesini Hazmedemeyen Derin, Tetikçi Medya İftiralarında Boğulmaya Devam Ediyor!

Furkan Hareketi mensuplarının, hukuksuzca tutuklanan Alparslan Hoca ve 8 arkadaşları için gerçekleştirdiği meşru eylemleri hazmedemeyen karanlık güçler ve tetikçi medyası yeni kumpaslarını devreye soktu!

Furkan Hareketi Mensuplarının Mücadelesini Hazmedemeyen Derin, Tetikçi Medya İftiralarında Boğulmaya Devam Ediyor!
15 Mayıs 2022 09:40:24

Semra Kuytul Hocahanım ile Furkan Hareketi mensuplarının, 9 Mayıs'ta hukuksuzca tutuklanan Alparslan Hoca ve aylardır tutuklulukları devam eden 8 arkadaşları için gerçekleştirdiği meşru eylemleri hazmedemeyen karanlık güçler ve tetikçi medyası yeni kumpaslarını devreye soktu!

Dosyasında hiçbir somut gerekçe bulunmamasına rağmen siyasi baskılarla gerçekleştirilen tutuklu yargılama kararları, Türkiye'nin dört bir yanında Adalet ve Özgürlük Eylemleriyle protesto edildi. Semra Hocahanım ve Furkan Hareketi mensuplarının birçok camiadan taktir toplayan mücadelesi, derin güçlerin satılık kalemşörleri tarafından iftiralarla baltalanmak istendi. 

Tutukluluğunun ardından ilk görüş günü için gittiği Van'da akrabaları tarafından karşılanan ve konuk edilen Semra Hocahanım'ın, PKK terör örgütleriyle bağdaştırılarak hakkında mesnetsiz ve ahlak sınırlarını aşan haberler paylaşıldı. 

Alçakça yapılan iftiralara sosyal medya hesabından cevap veren Semra Hocahanım şu ifadeleri paylaştı:

"Şimdi yayılmaya başlayan haberlerle ilgili açıklama yaptığımda tetikçi alçakları görmüş olacaksınız! Önce tüm tetikçileri görelim sonra açıklama yapacağım. Bekliyorum..

Haksızlıklara karşı mücadele ediyoruz ya, hazmedemiyorlar! Bugün Van'dayız ve bir akrabamızın evinde misafir olduk.. Tetikçilerin haberlerinde geçen Çetin ailesi evet bizi misafir etmek istedi. Çetin beyin babası, Hocaefendi'nin babasıyla kuzendir ayrıca kirveleridir..

Melik beyin babası Mehmet Hoca, Van'da "Hoca" lakabıyla bilinen emekli bir imamdır ayrıca 80 yaşında olmasına rağmen uzak yakın tüm akrabalarını gözetmeye çalışan güzel bir ahlaka sahiptir. Hocaefendi'nin Patnos'a sevkini duyunca arayıp davet ettiler..

Biz de hem davete icabet edelim hemde onlar sürekli Adana'ya ziyarete geldikleri için iade-i ziyaret yapalım dedik. Böylesi bir durumu bu kadar alçakça yorumlayanlar kumpasçı, tetikçi ahlaksızlardır.. Bu vesile ile bu ahlaksız kumpasçıları herkes görmüş oldu.."



0 Yorum

Yorum Yaz