Furkan Nesli Dergisinin 90. Sayısı Çıktı!

Her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam eden ve okuyucuların ilgiyle takip ettiği Furkan Nesli Dergisi, “Bu Sene Hedefimiz; Oku Yaşa Anlat” kapak konusu ile 90. sayısını çıkardı.

Furkan Nesli Dergisinin 90. Sayısı Çıktı!
03 Kas 2018 13:26:23

İlgiyle beklenen 90. sayısının kapak konusunu “Bu Sene Hedefimiz; Oku Yaşa Anlat” olarak belirleyen Furkan Nesli Dergisi, 2018- 2019 yılının belirlenen davet hedefini en dinamik haliyle Müslümanların gündemine almak maksadıyla Ekim ayında kapak konusunu “Bu Sene Hedefimiz DAVET: Oku Yaşa Anlat” olarak belirledi.

Derginin başyazarı Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız tutukluluk sürecinin devam etmesi sebebiyle başyazı bölümünde Hocaefendi’nin önceki yıllara ait derslerinden yapılan derlemeye yer verildi.

Furkan Nesli Editöründen 90. Sayı;

“Bilen, bildiklerini uygulayan ve başkalarına öğreten kimse melekler arasında büyük diye anılır.” Hadis-i Şerif
Dirilmek ve diriltmek için, tekrar ayağa kalkıp zalime ve zulmüne ‘dur’ diyebilmek için, özgürlüğe, adalete ve özlediğimiz medeniyetimize kavuşmak için her dem okumalı, yaşamalı, anlatmalı ve bu suretle ümmetimizin kurtuluşuna vesile olmalıyız.

Furkan Nesli olarak 2018- 2019 yılının belirlenen hedefini en dinamik haliyle gündemimize almak maksadıyla Ekim ayında kapak konumuzu “Bu Sene Hedefimiz DAVET: Oku Yaşa Anlat” olarak belirledik. Hedefimize dair birbirinden güzel, zengin ve istifade edeceğiniz sayfalar hazırladık.

Başyazarımız Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 9 buçuk aydır haksız bir şekilde Bolu cezaevinde tutulmasından ötürü başyazı bölümümüze yine Başyazarımızın kıymetli bir dersini yerleştirdik. Davetin ilk aşaması olan ‘okumak’ üzerinde durduğumuz bu sayımızda cahillik ateşini bilgeliğin ateşiyle söndürmeye gayret ettik. Çağını aydınlatacak İslam davetçisinin başucu dergisi olmayı hak ettiğini düşündüğümüz Ekim sayımızla sizleri baş başa bırakıyor ve dergimizin İslam’a davette bir vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.
Hayırlı okumalar…



0 Yorum

Yorum Yaz