Furkan Nesli Dergisinin 99. Sayısı Çıktı!

Her ay ele aldığı kapak konusu, içeriği ve gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam eden ve okuyucuların ilgiyle takip ettiği Furkan Nesli Dergisi, "Nereye Bu Gidiş? " kapak konusu ile 99. sayısını çıkardı.

Furkan Nesli Dergisinin 99. Sayısı Çıktı!
28 Tem 2019 13:34:03

Furkan Nesli Editöründen 99. Sayı;

“Nereye Bu Gidiş?” kapak konusu ile çıkardığımız Temmuz sayımızda ülkemizin hiç de iyiye gitmeyen gidişatını ele aldık.


Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendinin haksız tutukluluk sürecinin devam etmesi nedeniyle maalesef başyazımıza bu sayımızda da kendisinin konferansından hazırlamış olduğumuz “Vahyin Hedeflediği Toplum” yazısının üçüncü ve son bölümüyle devam ediyoruz.


Yazarlarımız “Türkiye Nereye Gidiyor?” “İslami Cenahta Kaybeden Kaybedene...” ve “Büyük
Bir Çöküşün Eşiğindeyiz” başlıklı yazılarıyla her türlü manevi, kültürel, ahlaki ve toplumsal değerlerimizden nasıl fersah fersah uzaklaştığımıza- uzaklaştırıldığımıza değinerek bu sorunlara Kur’an ve Sünnet çerçevesinde çözümler sundular.


İstatistik bilgiler ve verilerle ortaya koyduğumuz bu vahim durumun yeniden Kur’an ve Sünnete dayalı çözümlere gidilerek bir an evvel son bulmasını diliyoruz. Bunun için fikirlerin sorgulandığı, düşünenlerin susturulduğu bu dönemde, kalemlerimizle ve kelimelerimizle elimizden gelenin fazlasını yapma gayretiyle yolumuza devam ederken siz kıymetli okurlarımızın desteği için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayırlı okumalar…



0 Yorum

Yorum Yaz