Furkan Vakfı 8 Kasım Öncesi Dünya'nın Dört Bir Yanında Halkın Nabzını Tutuyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Dünya'nın dört bir yanında bulunan sevenleri tahliye taleplerini belirtmek için yatsı namazı çıkışında buluştular.

Furkan Vakfı 8 Kasım Öncesi Dünya'nın Dört Bir Yanında Halkın Nabzını Tutuyor!
02 Kas 2018 20:20:00

Furkan gönüllüleri büyük bir heyecan ve ümitle mahkeme gününü bekliyor. Furkan Vakfı, 8 Kasım mahkeme gününe kadar her gün çeşitli program ve etkinliklerle canlı yayın yaparak halkın nabzını tutuyor.

MAHKEME GÜNÜNE KADAR HER GÜN CANLI YAYIN

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin 8 Kasım tarihli mahkemesine kadar her gün Furkan Vakfı tarafından çeşitli program ve etkinliklerle canlı yayın yapılıyor.


BU AKŞAMDA DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINDA HALKIN NABZI TUTULDU


Cuma Tefsir dersi ön programı olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki ve Danimarka'daki Alparslan Kuytul Hocaefedi’nin sevenleri ile canlı bağlantı kuruldu.

ALPARSLAN KUYTUL İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYORLAR

Danimarka, İstanbul, Elazığ, Gaziantep, Ankara ve Diyarbakır’da bir araya gelen kalabalık gruplar canlı yayında Alparslan Hocama Özgürlük, Alparslan Hocam yalnız değildir sloganları atarak 8 kasımda beraat ve tahliye istediklerini ifade ettiler. Ayrıca Ankara ve Bolu arası yaya olarak yolculuk yapan 3 gence canlı olarak bağlanıldı

8 Kasım tarihli mahkemeden tahliye bekleyen halk, Türkiye’nin dört bir yanından "Alparslan Hocaya Özgürlük, Alparslan Kuytul Serbest Kalmalı" şeklinde slogan attılar.


Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin suçsuzluğuna bütün kalpleri ile inandıklarını dile getiren vatandaşlar, ellerini kaldırıp başta Hocaefendi olmak üzere tüm mazlumlar için dua ettiler.

Elazığ

İstanbul

Gaziantep

Ankara

Diyarbakır

 

 

Yayın linki aşağıda;
furkanvakfivideo



0 Yorum

Yorum Yaz