Furkan Vakfı Bayan Kollarından Ankara ve Kozan'da Kutlu Doğum Coşkusu!

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı bayan kolları Kutlu Doğum Ayı içerisinde olmamız münasebeti ile bugün Ankara ve Kozan'da 2 ayrı program gerçekleştirdi."Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" sloganıyla hareket eden Furkan Hareketi İslam Medeniyetinin inşaası için engellemelere rağmen faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Ankara ve Kozan'da Kutlu Doğum Coşkusu!
09 Nis 2017 00:18:19

Furkan Derneği tarafından kutlu doğum münasebetiyle Efendimizin örnek hayatını yeniden hatırlamak, tevhid hakikatini yeryüzüne yaymak uğrunda verdiği mücadeleyi hayatlarımızda canlandırmak için Ankara’da Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendinin eşi Semra Kuytul  Hocahanımın katılımı ile Kozan’da Rumeysa Sarısaçlı Hocahanımın katılımı ile 2 muhteşem program gerçekleştirildi.

Ankara

Furkan Derneği Ankara Bayan Kolları bugün Ankara’da Furkan Nesli yazarlarından, Eğitimci-Yazar, Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendinin eşi Semra Kuytul Hocahanımın konuk olarak katıldığı kutlu doğum programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, sinevizyon gösterimi yer aldı. Diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda coşkulu anlar yaşandı. Program halkın büyük ilgisi ile karşılandı.

Semra Kuytul Hocahanımı Ankara'lı Talebeleri Salonun Girişinde Karanfiller İle Karşıladılar.

 

Kozan

Furkan Vakfı Kozan Bayan Kolları bugün Kozan’da Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım’ın konuk olarak katıldığı kutlu doğum programı gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, şiir, ilahi ve sinevizyon gösterimi yer aldı. Program bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Etiketler:   kutlu doğum


0 Yorum

Yorum Yaz