Furkan Vakfı Bayan Kollarından Güneydoğu ve Ege’de İki Muhteşem Program!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Bayan Kolları, programlarına yenilerini ekleyerek aralıksız devam ediyor.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Güneydoğu ve Ege’de İki Muhteşem Program!
25 Kas 2017 22:49:22

Bugün İzmir ve Gaziantep'te coşkulu ve manevi yoğunluklu iki program gerçekleştiren Furkan Vakfı Bayan Kolları, program içeriği ve Hocahanımların konuşmaları ile katılımcılarda büyük etki uyandırdı.

İzmir’de Semra KUYTUL Hocahanımın katılımı ile gerçekleştirilen ‘Mevlid Kandili Programı’ Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. ‘Hz. Peygamber ve Davası’ isimli sinevizyon gösterimi ve ‘Kumeyl Duası’ isimli şiir dinletisinin ardından sahnede yer alan koro ekibi, ilahi ve ezgileriyle salonda güzel bir atmosfer oluşturdular. Ardından Semra KUYTUL Hocahanım günün anlam ve önemine dair konuşmalarını gerçekleştirdi. Hocahanımın misafirlerden gelen soruları cevaplandırması ile programa son verildi.

Gaziantep'te Eğitimci-Yazar Rumeysa SARISAÇLI Hocahanım'ın katılımıyla tertiplenen kardeşlik programında; üstün performansıyla halkımızın beğenisini kazanan Grup Furkan Bayan Ekibinin ilahileriyle birlikte, şiir dinletisi ve sinevizyon gösterimi yer aldı.

 

Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalı söylemiyle yola çıkan, eğitim faaliyetleri ve etkinliklerine aralıksız devam eden Furkan Vakfı'nı internet sitelerinden takip etmek için;

www.furkanvakfi.net



0 Yorum

Yorum Yaz