Furkan Vakfı Halkı Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Sahip Çıkmaya Çağırdı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri resmi sitelerinden paylaştıkları bir duyuru ile halkı, bazı mihrakların savcılığı Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili harekete geçmesini istemesine karşı sahip çıkmaya çağırdı.

Furkan Vakfı Halkı Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Sahip Çıkmaya Çağırdı
09 Oca 2018 19:27:37

Furkan Vakfından yapılan duyuruda Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bugüne kadar kendi aleyhine kullanılma riskine aldırmadan her kesimden mazlumun defalarca destekçisi olduğu, son KHK açıklaması da dâhil olmak üzere çekinmeden daima hakkı konuştuğu vurgusu yapıldı.

Vakıf yetkililerinin resmi siteden paylaştıkları duyuru şu şekilde;

MUHTEREM ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ;

En son çıkan KHK ile hükümetin 15 Temmuz benzeri olaylarda halka olayı bastırma hakkı tanınmasını değerlendirdiği açıklama sonrasında bazı mihraklar tarafından kumpas girişimine maruz kalmıştır. Konu çarpıtılmak suretiyle Hocaefendi’nin darbeye karşı sokağa çıkan halka cani dediği algısı oluşturulmak istenmiş, darbeye taraftar olduğu iftirası ile savcılık defaetle göreve çağrılmıştır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi son KHK ile ilgili yapmış olduğu açıklamada toplum açısından önemli bir takım tehlikelere dikkat çekmiş ve çarpıcı tespitlerde bulunmuştur. Bir kumpas girişimi olarak savcılığın göreve çağrıldığı iftira ve tahriflerle dolu bu çirkin yayınlara karışan yayın kuruluşlarını şiddetle kınıyor ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yalnız olmadığını ve daima onun arkasında olacağımızı siz halkımıza bildiriyoruz.

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi bugüne kadar kendi aleyhine kullanılma riskine aldırmadan her kesimden mazlumun defalarca destekçisi olmuştur.

İçinde bulunduğumuz dönem de dahil olmak üzere kimsenin konuşamadığı konuları hak ve adalet adına konuşmuş,

DAİMA HAKKI SÖYLEMİŞ VE BU KONUDA BİRÇOK KESİMDEN BİRÇOK KEZ TAKDİR GÖRMÜŞTÜR.

 O HALDE BUGÜN; ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’YE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR!

Etiketler:   duyuru


0 Yorum

Yorum Yaz