Furkan Vakfı Neden Engelleniyor?

Furkan Vakfı Neden Engelleniyor?
06 Nis 2016 11:46:44

Alparslan  KUYTUL Hocaefendi geçen sene vakfın Sincan şubesinin haksız bir şekilde kapatılması üzerine yaptığı açıklamaya bugün tekrar baktığımızda Hocaefendinin ve izinden gidenlerin çalışmalarının neden engellendiği daha iyi anlaşılıyor.  

Açıklamanın yapıldığı sırada bu tür engellemeler tek tük yapılıyor iken engellemelerin sıklılığının ve çeşitliliğin artması, Hocaefendinin uyarılarının haklılığının daha net bir şekilde ortaya çıkmasına sebep oldu. 

Alparslan KUYTUL Hocafendi açıklamasında engellemeler ne kadar şiddetli olursa olsun bu hareketin mutlaka Allah'ın izniyle başarıya ulaşaçağını, bunun sadıka rüyalarda da açıkca görüldüğünü söylemişti.

Peygamberler ve tevhidi söylemlerle yola çıkan tüm hareketler bu tür engellemelerle her daim karşılaşmıştır. Fakat Allah'ın izniyle Allah'ın taraftarları sonunda galip gelmişlerdir.

Tevhidi savunarak yola çıkan tüm kardeşlerimize Allah'tan sabır diliyor, bu yolda başlarına gelen musibetlere aldırmadan yolarına devam etmelerini ve İslami harekete düşman olanların da, engellemeye çalışanların da gerçek yüzlerini görmelerini Allah'tan niyaz ediyoruz. 

 

İşte Hocaefendinin Bahsettiği Konferanslardan Birer Kesit:

 



0 Yorum

Yorum Yaz