Furkan Vakfı'nın 25. Yılına Özel Büyük Buluşma

660 gündür siyaseten cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca'nın talebe ve sevenleri bugün Furkan Vakfı'nın 25. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan programda bir araya geldi. Coşku ve hüznün bir arada yaşandığı büyük etkinlikte ise sürpriz anlar yaşandı. İşte ayrıntılar;

Furkan Vakfı'nın 25. Yılına Özel Büyük Buluşma
01 Ara 2019 17:31:57

BİNLER BİR ARADA

22 aydır Alparslan Hoca'ya ve tüm mazlumlara adalet ve özgürlük isteyerek kimi zaman yüzlerce kimi zaman da binlercesinin bir araya geldiği Furkan gönüllüleri, bu kez Furkan Vakfı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir araya geldi.

PEYGAMBERİ METODLA İSLAM DAVASINA HİZMETTE 25. YIL

30 Ocak operasyonu sonrası kayyum atanan, kapısına kilit vurularak kullanımına engel olunan Furkan Vakfı'nın 'Peygamberi Metodla İslam Davasına Hizmetle' geçen 25. yılı özel bir programla kutladı. Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı'nın 25. yılını özel bir programla kutlamak amacıyla bir araya gelen gönüllülerin salona sığmadığı ve izdiham yaşandığı görüldü.

Duygusal anların yaşandığı program Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Alparslan Hoca'nın cezaevinden yaptığı telefon görüşmelerindeki bazı kesitlerin dinletilmesiyle devam eden etkinlikte vakfa özel yazılmış şiir dinletisi de yer aldı.

Şiir dinletisinin ardından Alparslan Hoca'nın cezaevinden yaptığı telefon görüşmesinde vakfı kuruluşuna özel mesajı dinletildi.

25. yıla özel mesajın ardından Furkan gönüllüleri adına Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz, Alparslan Kuytul Hoca'ya ithafen eşi Semra Kuytul Hocahanım’a çiçek takdiminde bulundu. Ardından beğenilerek dinlenilen Grup Furkan, ezgi ve marşlarıyla sahne aldı. Ezgi ve ilahilerin ardından milletvekilleri, hukukçu ve tanınmış kişilerden Furkan gönüllülerine özel mesajların olduğu video derlemesi izletildi. Videoda milletvekili; Ömer Faruk Gergerlioğlu, Abdüllatif Şener, avukat; Mehmet Ali Başaran, Ali Aktaş ve Ahmet Turgut Ulucak Hoca'nın mesajları yer aldı. Mesajlarında Furkan gönüllülerinin onurlu ve dik duruşlarını tebrik ederek Alparslan Hoca'nın tahliyesi temennisinde bulundular.

22 aydır haksız bir şekilde cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi, tüm mazlumlar için ve Ümmet-i Muhammed için yapılan dualar ile 25. yıl özel programı sona erdi.

Program esnasında açılan; 25Yıl ÖzelProgram  etiketi uzun saatler Türkiye TT listesinde yer aldı.

Programdan görüntüler şu şekilde;


Resim

Resim

Resim


Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz