Gaziantep’te Boş Pankartla Bekleme Eylemi

Alparslan Kuytul Hocanın Gaziantepli bir seveni, boş pankart açarak hukuksuzlukta "sözün bittiği yerdeyiz" mesajı verdi. Boş pankart eylemi, Gazianteplilerin yoğun ilgisini çekti.

Gaziantep’te Boş Pankartla Bekleme Eylemi
09 Ağu 2019 10:17:23

19 aydır Bolu F Tipi cezaevinde siyaseten rehin tutulan İslam Alimi Alparslan Kuytul'un talebe ve sevenleri orijinal eylemlerine hız kesmeden devam ediyor.


22 Ağustos Mahkemesine sayılı günler kala orijinal bir pasif eylem örneği de Gazintep'ten geldi.

Gaziantep’te ikamet eden genç bir gönüllü eline aldığı boş bir pankartla sokağa çıkarak saatlerce bekledi.

Özelde Alparslan Kuytul Hoca olmak üzere tüm mazlumlara karşı yapılan hukuksuzluklara dikkat çekmeye çalışan gönüllü, tuttuğu pankarta hiçbir şey yazmayarak "sözün bittiği yerdeyiz" mesajı vermek istedi.

Alparslan Hoca hakkında hazırlanan son iddianame ve trajikomik içeriğine de atıfta bulunan genç gönüllü, yazacak ve söyleyecek bir şey bırakmadılar diyerek bireysel ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Boş pankartlı genç gönüllüyü gören Gaziantepliler ise eyleme ilgi göstererek, eylemin amacını, pankartın boş olmasının sebebini sordu.

Her bir vatandaşla tek tek ilgilenen gönüllü ise vatandaşları Alparslan Hoca hakkında hazırlanan iddianame ve maruz kalınan hukuksuzluklar hakkında bilgilendirdi.



0 Yorum

Yorum Yaz