Haksız Tutuklamada Bir Görüş Günü Daha Geride Kaldı!

Eşiyle yaptığı kapalı görüşmede, kendisine yapılan susturma operasyonunu ve hukuksuzlukları eleştiren Alparslan Hoca, cezaevinde uygulanan telefon yasağının aslında tutuklulara değil, hükümlülere yapılması gerektiğini, tutuklu olduğu halde bu duruma maruz kaldığını vurguladı.

Haksız Tutuklamada Bir Görüş Günü Daha Geride Kaldı!
30 Tem 2019 17:19:32

Tüm suçlamalardan tahliye olmasına rağmen haksız tutukluluğunun 536. gününe ulaşan Alparslan Hoca eşi Semra Kuytul ile Bolu F Tipi Cezaevinde kapalı görüş gerçekleştirdi.

Furkan Gönüllüleri Yine Yalnız Bırakmadı

Alparslan Hoca'nın tutukluluğunu protesto etmek ve kendisine manen destek olmak için yurt dışından Danimarka'dan, yurt içinden Ankara, Eskişehir ve Adana gibi çeşitli şehirlerden gelen sevenleri cezaevi önünde toplandı. 18 aydır devam eden zulmü ve hukuka aykırı iddianameyi pankart ve dövizlerle kınadılar.


Susturma Operasyonu Devam Ediyor!

Görüş sonrası röportaj veren Semra Hocahanım, Alparslan Hoca'nın sağlığının iyi olduğunu belirterek, herkese selam ilettiğini söyledi.

Alparslan Hoca'nın, yapılan susturma operasyonunu ve hukuksuzlukları eleştirdiğini, aslında cezaevinde uygulanan telefon yasağının tutuklulara değil, hükümlülere yapılması gerektiğini, kendisinin de tutuklu olduğu halde bu duruma maruz kaldığını ifade ettiğini bildirdi.

"Müslümanların Kökünü Kazımak İstiyorlar"

Yeni iddianameyle ilgili açıklamalarda da bulunan Alparslan Hoca, "Türkiye şartları açısından tüm Müslümanlar tehlikede, Müslümanların kökünü kazımak isteyen bir yılan var ve 28 Şubat süreci gibi tüm Müslümanlar bununla yargılanabilir" dediği akkitarıldı.

Diğer mesajları twitter hesabından paylaşacağını bildiren Semra Hocahanım, Alparslan Hoca'nın, şimdiden herkesin bayramını kutladığını bildirdi.

Resim

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz