Halk Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi Yalnız Bırakmadı

Dün akşam Furkan Vakfı öncülüğünde twitter üzerinden başlatılan gündem çalışması ile halk Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek mesajları yağdırdı ve bazı mihraklarca başlatılan kumpas girişimine karşı Hocaefendi’nin yalnız olmadığı mesajları verildi.

Halk Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi Yalnız Bırakmadı
10 Oca 2018 12:02:04

Alparslan Kuytul Hocaefendi, en son çıkan KHK ile hükümetin 15 Temmuz benzeri olaylarda “halka olayı bastırma hakkı tanımasını” değerlendirdiği açıklamanın ardından bazı mihraklar tarafından kumpas girişimine maruz kaldı. Müfteri ve tahrifatçı Yenisöz Gazetesi, Takvim Gazetesi, ABC Gazetesi, Oda TV, Akit TV tarafından konu çarpıtılmak suretiyle Hocaefendi’nin darbeye karşı sokağa çıkan halka cani dediği algısı oluşturulmak istendi ve darbeye taraftar olduğu iftirası ile savcılık göreve çağırıldı. Ayrıca Yenisöz Gazetesinin başlattığı diğerlerinin de desteklediği, habercilik ahlakına yakışmayan, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin fotoğrafı montajlanarak tahrif edildi. Atılan iftiralar ve seviyesiz tahrifat, kamuoyunda büyük bir tepki topladı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkındaki bu kumpas girişiminin ardından Furkan Vakfı yetkilileri dün akşam twitter üzerinden #AlparslanHocaYalnızDeğildir etiketi ile başlattıkları gündem çalışması binlerce kişinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Atılan destek mesajlarıyla Hocaefendi’nin haklılığına dair paylaşımlar yapıldı. Alaprslan Kuytul Hocaefendi’nin de katılım gösterdiği etiket Türkiye gündeminde birinci sıraya taşındı ve saatlerce gündemde kaldı.

Gündem çalışmasında paylaşılan bazı tweetler şu şekilde;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz