• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • İmam Haddini Aştı! Adana'da Bir İmam Kutlu Doğum İlanı Dağıtan Gençleri Camiye Hapsetti!

İmam Haddini Aştı! Adana'da Bir İmam Kutlu Doğum İlanı Dağıtan Gençleri Camiye Hapsetti!

Adana'da Kutlu Doğum konferansı için Cuma namazı çıkışı caminin sokağında el ilanı dağıtan gençler, imamın öfkeli müdahalesiyle karşılaştı. Ağıza alınmayacak sözlerle sert tepki gösteren imam, ilan dağıtan gençlere hakaretler edip iftiralar attı. Haddini aşan imam, gençlerin cami bahçesinden çıkışlarına müsade etmedi.

İmam Haddini Aştı! Adana'da Bir İmam Kutlu Doğum İlanı Dağıtan Gençleri Camiye Hapsetti!
29 Eki 2021 22:22:11

Adana'da Kutlu Doğum konferansı için Cuma namazı çıkışı el ilanı dağıtan gençler, imamın öfkeli müdahalesiyle karşılaştı. Haddini aşarak ağıza alınmayacak sözlerle sert tepki gösteren imam,  ilan dağıtan gençleri camiye hapsedip polis çağırdı.

Çok İleri Gitti!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Gönüllüleri tarafından 31 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan "Hz. Peygamberin Örnek Oluşu" konulu konferansın duyuru çalışmaları hadsiz bir engellemeye maruz kaldı. Bu defa haksızlık cami imamından geldi.

Adana'da bir cami önünde Cuma namazı çıkışı el ilanı dağıtan gençler, imamın saldırgan tutumuyla karşılaştı. İzinli konferansın duyuru afişlerini yırtan imam, ağıza alınmayacak hakaret ve iftiralarda bulunarak gençleri adeta caminin avlusuna hapsetti ve polis çağırdı. Kendilerine yapılan öfkeli muameleye karşı sakinliğini koruyan gençler, durumu cep telefonlarıyla kaydetti.

Olay yerine gelen emniyet mensuplarının imama, konferansın izinli olduğu ve karışmaması gerektiği yönünde açıklama yaptığı öğrenildi. Hiçbir yetkisi olmamasına rağmen ilan dağıtan gençlere müdahelede bulunarak kişi hak ve hürriyetlerine saldıran imam hakkında ise suç duyurusuda bulunulduğu aktarıldı.

Öfkeli imamın, konferansın konuşmacısı Alparslan Kuytul Hoca'ya da iftiralar atıp hakaretlerde bulunduğu hadsiz konuşmaları kameralara yansıdı.



0 Yorum

Yorum Yaz