İşgal rejimi ateş açtı: 5 Filistinli yaralandı

Gazze Şeridi'nin Ummu'n-Nasr köyünde işgal askerlerinin ateş açması sonucu 5 Filistinli yaralandı.

İşgal rejimi ateş açtı: 5 Filistinli yaralandı
17 Tem 2019 12:36:09

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Ummu'n-Nasr köyünde 16 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde, işgal askerlerinin ateş açması sonucu üç tekerlekli motosikletin devrildiği, 5 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, sınır hattında konuşlanan işgal askerlerinin ateş açtığı 3 tekerlekli motosikletin devrildiği ve motosiklette bulunan 5 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, işgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ve doğusunda sınır hattına yaklaşan herkese ateş açtığı ifade edildi.

İşgal rejimi, Gazze Şeridi'ne 2006 yılından bu yana karadan, havadan ve denizden abluka uygularken siyonist çeteler de Gazze halkını bir türlü rahat bırakmıyor.

Gazze Şeridi açıklarında avlanan Filistinli balıkçıları taciz eden siyonist işgalciler, ayrıca sınır ihlali yapıp Filistinlilere ait topraklara giriyor, arazi tesviyesi yapıyor ve sınıra yakın bölgelerdeki tarım arazilerine, söz konusu bölgelerde çalışan çiftçilere, işçilere ve kuş avcılarına da ateş açıyor.




0 Yorum

Yorum Yaz