İşgalciler Kudüs ve çevresinden 23 Filistinliyi alıkoydu

Siyonist işgalciler bu sabahın erken saatlerden başlamak üzere Kudüs ve çevresindeki Filistin topraklarındaki çeşitli bölgelere baskın düzenleyerek 23 Filistinliyi alıkoyarak evlerinde arama yaptı.

İşgalciler Kudüs ve çevresinden 23 Filistinliyi alıkoydu
07 Ağu 2019 13:37:38

Yapılan açıklamada işgalcilerin Nablus'un kuzeyindeki Kuzey Asira beldesine baskın düzenleyerek 11 Filistinliyi alıkoyduğu ve evlerinde arama yaptığı bildirildi.

Kuzey Asira beldesinde alıkonulanlardan 4'ünün eski esirlerden olduğu belirtilen açıklamada toplamda 11 Filistinlinin alıkonulduğu ifade edildi.

Siyonist işgalciler; Beytlahim'in kuzeydoğusundaki Bel'a beldesinde bir, Cenin'de bir, Burgin köyünden ve Kefer Dan köyünden de birer kişi olmak üzere toplamda 4 Filistinliyi daha alıkoydu. Cenin'de alıkonulan Filistinlinin, gazeteci Muhammed Atik olduğu belirtildi.

Siyonist işgalciler El-Halil'in güneyindeki El-Fevvar Kampı'ndan bir genci ve Eriha yakınlarındaki El-Uca'da da 2 eski esiri daha alıkoydu.

İşgalcilerin, Kudüs'ün El-Ayzeriyye beldesinden 3, El-İseviyye beldesinden de bir Filistinliyi alıkoyduğu kayıtlara geçerken, sabah saatlerinden itibaren başlayan baskınlar sonucu evleri aranarak alıkonulanların sayısı 23'e yükselmiş oldu.

Etiketler:   İsrail Filistin


0 Yorum

Yorum Yaz