İslami Faaliyetlere İhanet

Bekir Bozdağ’ın, “STK'ların merdiven altı din eğitimi vermesine müsaade edilmeyecek” açıklaması üzerine twitterda başlatılan #İslamiFaaliyetlereİhanet etiketi Türkiye gündeminde 3. sırada yer aldı. Halktan gelen on binlerce destek tweetleri sosyal medyada büyük yankı bulurken, Alparslan Kuytul da twitterda “cemaatlerin destek ve oylarıyla iktidara gelip sonra onların faaliyetlerine ‘merdivenaltı faaliyetler’ diyenler, İslam davasına ihanet içerisindedirler" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

İslami Faaliyetlere İhanet
06 Kas 2017 12:53:44

Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul Hocaefendi, her Cuma akşamı yaptığı Tefsir Dersi sonrası, gündeme dair sorulara verdiği cevaplar sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor. 3 Kasım Cuma günü Tefsir Dersi sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi, Bakan Bekir Bozdağ’ın, “STK'ların merdiven altı din eğitimi vermesine müsaade edilmeyecek” açıklaması üzerine “Merdiven altı din eğitimine izin vermeyeceklermiş. Siz resmîlere de izin vermez oldunuz” sözleriyle sert tepki göstermişti. Bekir Bozdağ’ın yaptığı bu açıklama üzerine Furkan Vakfı öncülüğünde twitterda başlatılan, binlerce kişinin destek verdiği  #İslamiFaaliyetlereİhanet etiketi de Türkiye gündemine oturdu. Alparslan Kuytul Hocaefendi de twitterda bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündeme destek veren kullanıcılardan özellikle, “Hükümetin dindar nesil yetiştireceğiz, bize oy verin önünüzü açalım, cemaatlere yardımcı olalım söylemleri ile iktidara gelip şimdi bütün cemaatleri bitireceğiz demelerini #İslamiFaaliyetlereİhanet etmek olduğunu”  şeklinde tweetler atıldı.

 

İşte Dün Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Attığı Tweetler;

İslami Hizmetlerin Önünü Açma Vaadleriyle İktidara Gelenler, İslam Hizmetkârlarının Korkulu Rüyası Haline Geldi

Dindar kitlelerin ve cemaatlerin destek ve oylarıyla iktidara gelip sonra onların faaliyetlerine ‘merdivenaltı faaliyetler’ diyen ve bu faaliyetlere engel olunacağı açıklamasını yapanlar, hem dindarlara hem de İslam davasına ihanet içerisindedirler.

İslam’a hizmet etme ve İslami hizmetlerin önünü açma vaadleriyle iktidara gelenler, bugün İslam hizmetkârlarının korkulu rüyası haline gelmişlerdir.

İslami hizmetlerin önünü açacaklarına 15 Temmuz bahanesiyle İslami hizmetlerin önünü her gün daha da kapatmaktadırlar.

Dini Eğitim Ve Öğretimin Tamamını Laik Devletin Tekeline Almak İstiyorlar

Dindar nesil yetiştireceğiz diyenler devletin verdiği eğitimle dindar neslin meydana gelmediğini çok iyi bilmekte ve görmektedirler.

Buna rağmen Türkiye’yi 1930’lu 40’lı yıllara döndürüp tüm dini eğitim ve öğretimi laik devletin tekeline almak istemektedirler.

‘Merdiven altı faaliyetlere izin vermeyeceğiz’ diyenler yarın 5-6 müslüman bir araya gelip dini sohbet yaptıklarında tıpkı tek parti zulmü döneminde olduğu gibi, ‘gayri resmi faaliyet yapıyorsunuz’ deyip alıp götürebilirler. Bugün partilerine zarar gelmesin diye her şeye sessiz kalanlar o zaman ne yapacaklar!

Laik devletin dini eğitimi tamamen kendi kontrolüne almak istemesi ancak laikliğin diktatörce uygulandığı ülkelerde olabilir.

Gün, parti menfaatini düşünerek sessiz kalma günü değil; İslam’ın menfaatini düşünerek kurulmaya çalışılan baskıcı sisteme tepki gösterme günüdür.

15 Temmuza Bilerek Müsaade Edenler O Bahane İle Bugün Gerçek Darbeyi Yapıyorlar

Anlaşılan odur ki bazı yetkililer ya baştan beri Müslümanlardan görünerek onları aldatmış ya da bir takım suçlarından ötürü şantaj altında olduklarından kendilerini kurtarabilmek için derin güçlere teslim olmuş ve ihanet etmişlerdir.

İslami hizmetlere darbe vurmak için 15 Temmuza bilerek müsaade edenler o bahane ile bugün gerçek darbeyi yapıyorlar.

Bir camianın yaptıklarını bahane ederek tüm cemaatlere darbe vuranlar şimdi ferdi olarak hizmet yapanlara da hatta diyanetin faaliyetlerine bile darbe vurma aşamasına gelmişlerdir. Bundan sonrasında sıra AKP’ye gelecektir.

‘Merdiven Altı Faaliyet’ Diyerek, Yapacakları Baskıyı Meşru Göstermeye Çalışıyorlar

‘Merdiven altı faaliyet’ diyerek yuvarlak konuşanlar bununla silahlı örgütleri kastediyorlarsa açıklamalıdırlar. Aksi halde kötü niyetli bazı uygulayıcılar bu sözlere dayanarak istedikleri zulmü yapacaklardır.

Unutulmasın ki; ‘merdiven altı faaliyet’ diyerek, yapacakları baskıyı meşru göstermeye çalışanlar izinli konferansları bile engelleyen ve ‘Kur’an öğretimi yasak’ diyenlerdir.

İstikbal İslam’ındır

İslami hizmetleri bitirmeye karar vermiş resmi ve gayri resmi güçler bilsinler ki kendilerinden önce, onlardan daha zalim ve daha güçlü olanların bile buna gücü yetmemiş ve İslami hizmetler devam etmiştir.

Merdiven altı faaliyet diyenler aslında baskıcı bir sistem kurarak ve birçok resmi faaliyeti yasaklayarak İslam’a hizmet etmek isteyenleri merdiven altı faaliyetlere itmektedirler.

Ne planlar ve ne yaparlarsa yapsınlar biz yolumuza devam edeceğiz. Allah, dinine yardım edenlere yardım edecek ve bütün planları bozacaktır. İstikbal İslam’ındır. Herkese hayırlı geceler.



0 Yorum

Yorum Yaz