"Kalın duvarların, ağır demir kapıların arkasında bir hayat"

Alparslan Kuytul Hoca'yı tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi cezaevinde, eşi ve beş çocuğu açık görüş gününde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüş sonrası eşi Semra Kuytul Hocahanım, "sağlığı ve morali iyiydi. Çocukları ile vakit geçirmeye çalıştı" dedi.

"Kalın duvarların, ağır demir kapıların arkasında bir hayat"
09 Kas 2019 16:48:12

"Sağ Salim Ulaştık Çok Şükür"

Adana Bolu arası uzun yolculuğun ardından çocukları ile cezaevine ulaşan Semra Kuytul Hocahanım, sosyal medya hesabından " Birkez daha Bolu'dayız. 10 saatlik zorlu yolculuk sonrası sağ salim ulaştık çok şükür.. Birazdan bir saatçik görüş için gireceğiz.. Çocuklarım babalarıyla hasret gidermeye çalışacak.. Şimdi bekliyordur bizi.. Tasalıdır hatta kazasız belasız geldik mi diye." paylaşımında bulundu.

Rabia'yı Omzunda Gezdirdi

638 gündür siyaseten tutuklu bulunan Alparslan Hoca, bir açık görüşte daha çocuklarına sarılabilme imkanı buldu. Alparslan Hoca'nın görüş boyunca çocuklarıyla vakit geçirmeye çalıştığını ifade eden Hocahanım, küçük kızları Rabia'yı da omzunda gezdirerek hasret giderdiğini aktardı.

"Antepli Arkadaşlara Selamı Var"

Görüş sonrasında yaptığı paylaşımlarla haber bekleyenleri bilgilendiren Hocahanım, Alparslan Hoca'nın sağlık ve moralinin iyi olduğunu ve Gaziantep'te yaşanan orantısız polis müdahalesine üzüldüğünü, Gazianteplilere ise selamı olduğunu iletti.

Hocahanım'ın yaptığı paylaşımlar şu şekilde;




0 Yorum

Yorum Yaz