Kayseri'de 16 komiser ve polise yakalama kararı

KAYSERİ'de Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah daha önce FETÖ/PDY soruşturmasından açığa alınan 16 komiser ve polisi yakalamak için operasyon başlattı. Şüphelilerden bazıları gözaltına alınırken, bir hafta önce FETÖ soruşturmasından gözaltına alınan ve soruşturmaları tamamlanan 64 şüpheli mahkemeye sevk edildi.

Kayseri'de 16 komiser ve polise yakalama kararı
12 Eki 2016 11:01:01

Terörle Mücadele (TEM) ekiplerince saat 07.00'den itibaren, daha önce FETÖ soruşturmasında görevden uzaklaştırılarak, açığa alınan aralarında komiserlerin de bulunduğu 16 polis hakkında bu sabah, savcılıkça alınan yakalama kararı üzerine, operasyon başladı. Operasyonda şüphelilerden bazıları gözaltına alınırken, evlerinde de arama yapıldı. Şüpheliler daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirildi.

Öte yandan, bundan bir hafta önce FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan aralarında özel hastanelerin sağlık personeli, sendikacılar ve sivil toplum örgütleri yöneticileri bulunan 64 şüpheli de adli tabiplikteki sağlık kontrolün ardından, adliyeye götürüldü. Zanlılar, Cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılacak.



0 Yorum

Yorum Yaz