Mahzen İftirası ile İlgili Röportaj

30 Ocak Salı sabahı Alparslan Kuytul Hocaefendi ile birlikte 23 kişinin gözaltına alındığı operasyonun ardından olayları fırsat bilen tetikçi medya tarafından, fırsattan istifade ederek vakfa ve Alparslan KUYTUL Hocaefendi'ye karalama kampanyası başlatıldı.

Mahzen İftirası ile İlgili Röportaj
01 Şub 2018 19:25:57

Tetikçi medya aracılığıyla Furkan Vakfına, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye asılsız ve çarpıtma haberlerle iftiralar atılmaya devam ediliyor. Bu iftiralardan biri de vakıf binasına 'mahzen' benzetmesi yapılarak vakıf hakkında olumsuz yönde algı oluşturmak.

Binanın kendi projesinde bulunan ve aynı zamanda devlet destekli SODES (Sosyal Destek Programı) projesi için kullanılan bodrum katına mahzen benzetilmesi yapılması şaşkınlıkla karşılanırken, bu çirkin benzetmeyi yapan sitelerin kötü niyetleri de deşifre oldu! Emniyet önünde bekleyen, bazı üniversite öğrencileri ile bugün yapılan röportajlarda mahzen iftirasının gerçek yüzünü ortaya çıkarmış oldu.

Röportaj yapılan üniversite öğrencileri mahzene benzetilen etüt merkezi hakkında; üniversiteye hazırlanırken okuldan arkadaşlarıyla defalarca oraya gidip ders çalıştıklarını, deneme sınavlarına girdiklerini ve sınavlara hazırlanmalarında çok faydasını gördüklerini söylediler.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Istanbul fv 02 Oca 2018 20:13:00

    Harbiden komik bir olay bizde orayi ders calismak için oraya gidiyorduk bu medya ya guvenilmez mis


Yorum Yaz