Maskeli Siyonistler 5 Filistinliyi Kaçırdı

Arap kıyafetleri giyerek Filistinliler arasına karışan, onlar gibi konuşup onlar gibi hareket eden ve kendilerine “musta’rab” ismi verilen özel yetiştirilmiş Siyonistlerden bir grup dün akşam El-Halil’in orta kesiminde meydana gelen çatışmalarda 5 Filistinli genci kaçırdı.

Maskeli Siyonistler 5 Filistinliyi Kaçırdı
29 Nis 2017 11:06:04

Yerel kaynaklar, Arap kılığına giren işgal askerlerinin çıkan çatışmalar esnasında beş genci kaçırdığını belirterek, kaçırılan gençlerin kimliklerinin henüz öğrenilemediğini ifade etti.

Siyonist işgal rejiminin Filistinlileri etkisiz hale getirmek, olayları provoke etmek, bazı Filistinlileri tasfiye etmek, Filistinlilerden istihbarat bilgileri toplamak için yetiştirdiği ve kendilerine “musta’rab” ismini verdiği ölüm makineleri, Filistinlilerin arasına karışmakta, onlar gibi konuşmakta, onlar gibi giyinmekte, onlar gibi hareket etmektedir. Birlik üyeleri talimat aldıkları an, harekete geçmektedir. 1930’da kurulan bu birlik şimdiye kadar yüzlerce Filistinlinin ölümüne neden oldu.

Diğer taraftan, işgal güçlerinin esirlere destek için yapılan gösteriye müdahale etmesi sonucu Mümin Uveyda Misk (14) bacağından yaralanırken, işgal güçlerinin saldırması sonucu yaralanan iki gencin de hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz