Nerde Bu İlahiyat Profesörleri?

Alparslan Kuytul Hocaefendi 20 Mayıs 2016 Cuma günü tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Ahmet Davutoğlu’nun görevden alınması konusunda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta şu konuya da dikkat çekti; Rüyadan bahsettiğim için rüyamı kınayan ilahiyat profesörleri, o hocayı hiç kınamamışlardı hatırlıyor musunuz?

Nerde Bu İlahiyat Profesörleri?
24 Mayıs 2016 12:01:53

O hoca böyle bir toplantıda ne diyor. “Medine’de rüyamda gördüm, Ahmet Davutoğlu’nun yakasında Başbakan yazıyordu.” Rüya bu kadar ama kendisi öyle bir yorum yapıyor ki. Bu rüyayı Medine’de gördüğü için sanki peygamberimiz Ona başbakanlığı vermiş diye tabir ediyor. Kendi rüyasında böyle bir şey yok. Rüyada peygamberimiz verdi diye bir şey geçmiyor. Burada sadece yakasında başbakan yazan bir yazı gördüm diyor. Kendisi üzerine ilave yapıyor ve şöyle diyor.” Ona başbakanlığı bizzat peygamberimiz verdi. O halde  onun yanında yer alacağız ve destekleyeceğiz” diyor.

O zaman peygamberimizin görev verdiği Davutoğlu’nu Tayyip Erdoğan görevden aldı. Peygamberimizin görev verdiğini, yine peygamberin görevlendirdiğine inandığın Cumhurbaşkanı görevden aldı öyle mi? Çok kötü bir durum yani. Demek ki Müslüman cumhurbaşkanı peygamberin görev verdiğini başbakanı görevden alıyor.

Şimdi ne diyeceksin,nerde bu ilahiyat profesörleri? Bize bir kelime rüyadan bahsettirmeyen ilahiyat profesörleri nerede. Niye konuşmuyorlar.

Sorunun Tamamı:

Ahmet Davutoğlu'nun görevden alınması konusunda ne düşünüyorsunuz?

  •  

 



0 Yorum

Yorum Yaz