Öğrencilerle birlikte bebek sahibi bir ailenin daha evi mühürlenecek!

Adana’da yurt iddiasıyla mühürlenme kararı verilen binada yaşayan bebekli bir aile de sokağa atılma tehlikesi yaşıyor. Bayan öğrencilerin evlerine gelen mühürleme kararı bebek sahibi bir aileyi de mağdur edecek nitelikte.

Öğrencilerle birlikte bebek sahibi bir ailenin daha evi mühürlenecek!
20 Mayıs 2020 16:18:18

Öğrencilerle aynı apartmanda yaşayan ve 8 aylık bebek sahibi olan genç aile karara tepkili. Sırf Furkan Gönüllüsü oldukları için yapılan muameleyi kınayan aile, haksız yere düzenlerinden olmak istemediklerini, bu mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini istediklerini ifade etti.

Aynı sebeple öğrencilerle beraber toplamda iki ailenin evlerinin mühürleneceği biliniyor.





1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ali görkemli 21 Mayıs 2020 00:06:18

    Bu yapılanlar ne insanlığa yakışır, ne adalete! hele hele müslümanlığa hiç yakışmaz. sanki Türkiye Cumhuriyetinde yaşamıyoruzda aklıma kominst dinsiz ve islam düşmanlığının hakim olduğu çin geliyor. sırf bir cemaate gönül vermiş olan arkadaşlara bu kadar adaletsiz şekilde neden davranılıyor? neyden rahatsızlar? herşeyiniz ortada hocanın bir çok videolarını izliyorum bir çok konuda haklı ve isabetli görüşlere sahip acaba bumu rahatsız ediyor bazı insanları... Bir TC vatandaşı olarak yapılan bu ayrımcılığı gerçekten kınıyorum ve bu yapılan resmen zulümdür. güzelim ülkemize hiç yakışmıyor umarım sayın cumhurbaşkanımız bu konudan tam anlamıyla haberdar edilir ve oda birşeyler yapar.. Allah yardımcınız olsun inş


Yorum Yaz