ÖSYM Başkanı'ndan YKS tercih sonuçları açıklaması

YKS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapıldı. Halis Aygün açıklamasında YKS tercih sonuçları ile ilgili önümüzdeki haftaya işaret etti.

ÖSYM Başkanı'ndan YKS tercih sonuçları açıklaması
27 Ağu 2021 14:25:22

YKS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapıldı. YKS 2021 tercih sonuçları için heyecan giderek artıyor. Haziran ayında düzenlenen üniversite sınavına giren adaylar tercihlerini 5 Ağustos ve 20 Ağustos tarihleri aralığında tamamladılar. Halis Aygün açıklamasında YKS tercih sonuçları ile ilgili önümüzdeki haftaya işaret etti. İşte Başkan Aygün'ün YKS tercih sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamanın tamamı...

YKS TERCİH SONUÇLARI

YKS tercih sonuçları henüz açıklanmadı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün konu ile ilgili açıklamasında, ‘Sevgili gençler, biliyorum YKS sonuçlarını heyecanla bekliyorsunuz, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. 2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sonuçları açıklayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.

Etiketler:   ÖSYM


0 Yorum

Yorum Yaz