Özbek Hocadan Alparslan Hocaya Yapılan Zulme Kınama

Mısır'da bulunan Özbek Mahmud Abdulmomin hoca gerçekleştirdiği bir sohbet sonrası Alparslan Hocaya yapılan zulmü kınadı ve dua etti.

Özbek Hocadan Alparslan Hocaya Yapılan Zulme Kınama
18 Mayıs 2019 17:58:01

Özbek bir Furkan gönüllüsü Mısır'daki Mahmud Abdulmomin hocadan bir sohbet sonrası Alparslan Hocanın mahkemesi için dua istedi. Abdulmomin Hoca, Alparslan Hocanın Türkiye'de tevhidi anlatan ve doğruları konuştuğu için zulme uğrayan bir Hoca olduğunu söyledi ardından dua etti.

Mahmud Abdulmomin'in konuşması şöyle;

Hepimiz dua edelim, Ya Rabbi Senden umut ile ellerini açan tüm İslam Ümmetine kolaylık ver, sen onları zor durumlardan kurtar, Ya Rabbi bizelere Senden korkacak olan bir kalp ver. Yaptığımız amellerin Kıyamet günü lehimize olan faydalı amelleri ihsan eyle, sonumuzu mutlu ve güzel kıl Ya Rabbi, Seninle buluştuğumuz an Seni razı ederek buluşalım, bundan başka durumda bizim canımızı alma. Bizleri doğru istikametten ayırma ve her daim istikamet üzere kıl.

İmanı için insanların zülmüne, zalimlerin darbelerine uğramış tüm müslüman kardeşlerimiz için her zaman dua edelim. Eğer elimizde bu zülmü durduracak maddi gücümüz, imkanımız olmasa da, dua ederken onları unutmayalım. Bu sadece dua et ve otur demek değil. Kimin elinden ne geliyorsa hangi yönden olursa olsun yardım etsin. Ama duayı herkes yapabilir. Allah'ın dini için hizmet yapan, sadece 'Rabbim Allah'tır' deyip zülme uğramış ve aleyhlerinde böyle mahkemeler açılmış olan tüm mazlum kardeşlerimiz için dua edelim.

Alparslan hoca diye kardeşimiz Alparslan Kuytul hocayı kastediyor herhalde, Allah en doğrusunu bilir. Tanımayanlar için Türkiye'de Alparslan Kuytul isimli müslüman bir hocamız var, İslam'a davet eden bir hoca. Allah ondan razı olsun, her zaman hakkı aleni söyleyen, zalimlerden, tağutlardan korkmadan, çekinmeden Hakkı Hak olarak söyleyen bir müslüman. Bu hocaya çok ciddi engellemeler yapılıyor, aleyhinde uydurma mahkemeler açılıyor, önceki senelerde de engellemeler vardı şimdi de var. Bugünkü Türkiye'daki dini hayattan ayıran devlet, çok müslümanları hapse atıyor. Onları Allah'a havale ediyoruz. Dini için hizmet edip zülme, iftiraya uğramış olan tüm kardeşlerimiz için her zaman dua edelim.

Tüm amin diyen kardeşlerimizin dillerinde olmasada kalbinde olan tüm hayırlı niyetlerini Rabbim kabul etsin.
 



0 Yorum

Yorum Yaz