Perinçek, başörtüsünü yasaklamak isteyen Le Pen için Müslümanlardan oy istedi!

Doğu Perinçek, Fransa' yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olan Marine Le Pen için oy istedi!

Perinçek, başörtüsünü yasaklamak isteyen Le Pen için Müslümanlardan oy istedi!
19 Nis 2022 08:23:29

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 24 Nisan Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan aşırı sağcı Marine Le Pen için oy istedi. 

Perinçek'in daha önce  'Kamusal alanda başörtüsü takılmasının yasaklayan bir yasa tasarısı' hazırladıklarını söyleyen Le Pen'e Müslümanlardan oy istemesi ilginç karşılandı.

“LE PEN’İN ZAFERİ DENGELERİ MAZLUMLAR LEHİNE DEĞİŞTİRİR”

Perinçek, partisinin Çankaya kurultayında Fransa seçimleriyle ilgili konuştu, “Avrasyacı Le Pen’den tarafız” dedi. Liberal sağcı aday Macron’un Fransa’daki Amerikan tekellerinin temsilcisi olduğunu söyleyen Perinçek, Fransa seçimlerinde bütün dünyanın savaştığını, Le Pen’in zaferinin dengeleri mazlumlar lehine değiştireceğini savundu.

Fransa seçimlerinin Atlantik-Avrasya savaşının bir sahnesi olacağını söyleyen Perinçek, “Yükselen uygarlık Avrasya bugün Fransa’da da gündemdedir. Fransa’daki seçimleri biz kendi seçimlerimiz gibi görüyoruz” ifadelerini kullandı. Doğu Perinçek şunları söyledi:

“Vatan Partisi olarak en önemli özelliğimiz kurultayları mücadele cephesinde yapmaktır. Bugün Fransa cephesindeyiz. O seçimlerde biz de varız. Çünkü Fransa’da çürüyen Atlantik sistemiyle Avrasya savaşıyor. Fransa’da bütün dünya savaşıyor. Macaristan, Sırbistan, Kazakistan, Pakistan, Afganistan, Suriye vs. buralarda da bütün dünya vardı. Rusya’nın NATO kışkırtmalarını püskürten harekâtında yine herkes var.”

“MARINE LE PEN’DEN TARAFIZ”

Doğu Perinçek Le Pen’in programına dikkat çekti. Filistin konusundaki tavrına işaret etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fransa’da Avrasyacı Marine Le Pen NATO’dan çıkacağını ilan etti. ‘Kırımı Rus toprağı olarak göreceğiz’ dedi. ‘Filistin’i tanıyacağız’ dedi. Öyleyse biz o cephedeyiz. Marine Le Pen’den tarafız. Fransa’da on binlerce Afrika kökenli, Arap ve Türk vatandaş olarak var. O nedenle de biz orada varız. Türkiye düşmanı Macron yenildiği zaman ABD yenilecek. Le Pen kazandığı zaman bütün dünya dengeleri mazlumlar yararına değişecek. Macron, Fransa’nın tepesindeki büyük tekellerin temsilcisi, Amerika’nın adamı. Vatan Partisi Macron’a karşı Asya’nın yanındadır.”

LEN PEN İÇİN OY ÇALIŞMASI

Doğu Perinçek partisine Fransa seçimleri için Türkiye ve dünya çapında görev verdiğini, söyledi. Sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vatan Partisi olarak bu seçimi seyretmiyoruz. Dün akşam İran Büyük Elçisi ile iftardaydık. Onunla da bu konuyu konuştuk. Fransa örgütümüzü harekete geçirdik. Cezayir, Tunus, Fas, Filistin gibi yerlerdeki dostlarımızla iletişime geçtik. Parti örgütüne de görev veriyorum. Fransa’daki akrabalarımızı, tanıdıklarımızı arayalım. Onları Le Pen’e oy vermeye, oy verdirmeye davet edelim. Örneğin bugün Lyon’da parti örgütümüz bir kahvede bu gündemle toplanıyor. Sırbistan ve Macaristan’da olduğu gibi Atlantik sitemini seçim sandığına gömmek için harekete geçiyoruz.”

LE PEN’İN KAZANMASI DÜNYA DENGELERİNİ DEĞİŞTİRECEK

1. Türk, Cezayirli, Arap, Müslüman, Afrikalı ve Fransız dostlarımızı Marine Le Pen’e oy vermeye çağırıyoruz.
Macron’a verilen oy, ABD emperyalizmine boyun eğme oyudur.
Marine Le Pen’e verilecek oy, ABD zulmüne başkaldıran oydur.

— Doğu Perinçek (@Dogu_Perincek) April 18, 2022



0 Yorum

Yorum Yaz