Polis Engeli ile Karşılaşan Konyalılar Canlı Yayına Bağlanamadı!

Canlı bağlantı ile Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük talep etmeyi planlayan Konyalı vatandaşlar TEM'in engelinden dolayı canlı yayına katılamadı.

Polis Engeli ile Karşılaşan Konyalılar Canlı Yayına Bağlanamadı!
02 Kas 2018 21:22:51

Her Cuma Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin geçmiş tefsir kayıtlarından yapılan Tefsir dersinin ön programında bu haftaya özel bir ön program yapıldı.  Ön programda Türkiye’nin çeşitli şehirlerindeki Alparslan Kuytul Hocaefedi’nin yüzlerce seveni ile canlı bağlantı kuruldu. Canlı yayına katılmak isteyen Konya’daki vatandaşlar ise polis engeliyle karşılaştı. Konya emniyeti, sessiz sedasız şekilde biraraya gelen Furkan gönüllülerinin dağılmasını isteyerek canlı yayına katılmasına izin vermedi.

Meşru yollarla canlı bağlantı ile Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük talep etmeyi planlayan Konyalı vatandaşlar TEM'in engelinden dolayı canlı yayına katılamadı, saatlerce dışarda beklemek durumunda kaldı.

Furkan Vakfı tarafından YouTube'da gerçekleştirilen canlı yayın esnasında emniyetin haksız muamemelesi kınandı. Ayrıca Türkiye gündeminde 1. sırada olan SelamOlsun HakkıHaykıranlara etiketine destek veren kullanıcılarda hiçbir sebep yokken emniyetin bu müdahalesine anlam veremediklerini ifade ederek tepki gösterdi.

İlgili Haber;

Furkan Vakfı 8 Kasım Öncesi Dünya'nın Dört Bir Yanında Halkın Nabzını Tutuyor!


0 Yorum

Yorum Yaz