Savcının "Derin Devlet" Yorumuna Derin Espiri Geldi...

Alparslan Kuytul Hoca hakkında hazırlanan yeni iddianamede savcının yaptığı "derin devlet" yorumunu, Furkan gönüllüleri bir video ile tiye aldı. Kurtlar Vadisi dizisindeki bir sahneyi hatırlatan gönüllülerin hazırladığı video çalışması sosyal medyada paylaşıldı.

Savcının "Derin Devlet" Yorumuna Derin Espiri Geldi...
26 Tem 2019 13:46:21

18 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocanın sevenleri, hazırlanan yeni iddianameyi halkın vicdanına sunmaya devam ediyor.

Hukuki bir iddianameden ziyade, trol ekiplerinin hazırladığı çalışmaları andıran iddianamedeki trajikomik bir husus video haline getirildi.

Hazırlanan videoda, duruşma savcısının iddianamedeki "şüphelinin bu hain darbe girişiminin arkasında derin devletin sol kanadı olduğunu ifade ettiği ancak Türkiye Cumhuriyeti devletinde şüphelinin söylemlerinde geçtiği gibi bir derin devlet yapılanması bulunmadığı devletimizin bizatihi kendisinin derin olduğu derin tarihi köklere ve geleneklere sahip olduğu ve derin olduğu ölçüde güçlü olduğu.."yorumları ile Kurtlar Vadisi dizisindeki derin devlet sahnesi derlendi.

1.17 saniye süren kısa video çalışması kamuoyuyla paylaşılarak, iddianamenin ciddilik ve realiteden uzak oluşu vurgulandı.

Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'da, "Savcı Kurtlar Vadisi birinci sezonu izlerken yazmış iddianameyi" diyerek benzer şekilde atıfta bulundu.


Söz konusu video şu şekilde;



0 Yorum

Yorum Yaz