Siyonist İsrail üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdı

Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren Siyonist İsrail Rejimi 3 yaşındaki Muhammed Alyan’ı ifade vermeye çağırdı.

Siyonist İsrail üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdı
30 Tem 2019 14:21:46

Yetmiş yıldır Filistin halkına yönelik görülmemiş cinayetler işleyen işgal güçleri, normalde akla gelmeyecek bir işe daha imza attı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin aktardığına göre işgal ordusu, henüz 3 yaşındaki Muhammed Alyan’ı gözaltına almak için dün akşam Kudüs’ün El-İseviyye beldesine baskın düzenledi.

Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan bildiride, işgal güçlerinin küçük Muhammed’in peşine düştüğünü ve bu sırada olay yerine ailesinin geldiğini ifade etti.

Bildiride, işgal güçlerinin aileye oğullarını bugün polis merkezine ifade vermeye götürmesi için çağrı belgesi verdiği belirtildi.
Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı Kadri Ebu Bekir, işgal güçlerinin henüz 3 yaşındaki çocuğu ifade vermeye çağırmasını kınadı.

İşgal güçlerinin Filistinli çocuklara yönelik açıkça suç işlediğine dikkat çeken Ebu Bekir, uluslararası toplumun ihlaller karşısındaki sessizliğini de eleştirdi.

Ebu Bekir, işgal güçlerinin son dönemde Kudüs’e ve Kudüslülere yönelik saldırılarını yoğunlaştırdığını ifade etti.

İşgal rejimi zindanlarında esir tutulan yaklaşık 5700 Filistinliden 230’unun çocuk olduğu kaydedildi.



0 Yorum

Yorum Yaz