Son dakika: Üsküdar'da patlama: Yaralılar var

Son dakika haberi: İstanbul Üsküdar'da bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, patlama nedeniyle, "Ben de bizzat patlamayı duydum. Erkek vatandaşımız camdan patlamanın şiddetiyle aşağıya düştü. Diğerlerinde hayati tehlike yok" dedi.

Son dakika: Üsküdar'da patlama: Yaralılar var
07 Şub 2022 14:56:42

Üsküdar'da bir binada patlama meydan geldi. Patlama sonrası yaralılar olduğu bilgisi gelirken, olay yerine itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. 

Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN'DEN AÇIKLAMA 
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğunu belirtirken, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 4 yaralıdan 2'sinin durumunun ağır olduğunu aktardı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Ben de bizzat patlamayı duydum. Korkunç bir sesle irkildik. 4 katlı bir binanın en üst katında, şu anki bilgilere göre, doğalgaz olduğunu tahmin ediyoruz. Binada 3 vatandaşımız var. Erkek vatandaşımız camdan patlamanın şiddetiyle aşağıya düştü. Diğerlerinde hayati tehlike yok. Binalarla ilgili statik durumu inceliyoruz. 6 bina tahliye edildi. Bu sokağı komple kapatacağız" diye konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz