Türkiye'nin Dört Bir Yanından Destek Pankartları Açılmaya Devam Ediyor

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sevenleri Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde “Alparslan Kuytul Serbest Bırakılsın!” ve “AlparslanKuytul Yalnız Değildir!” sözlerinin yer aldığı pankartlar açmaya devam ediyor.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Destek Pankartları Açılmaya Devam Ediyor
23 Nis 2018 15:22:49

30 Ocak Salı günü yapılan operasyonla gözaltına alınan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Şubat Perşembe günü haksız bir şekilde tutuklu yargılanma kararına Türkiye sessiz kalmıyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri tarafından 1 Nisan’da Adana’nın meşhur yerlerinde Alparslan Kuytul’a tahliye mesajı içeren pankartlar açılmıştı.

İlgili haber;

Adana'nın Meşhur Yerlerinden Alparslan Kuytul'a Destek Pankartları Açıldı

Ardından Rize’de, Konya’da, Kocaeli'nde ve Ceyhan’ın meşhur yerlerinde de “Alparslan Kuytul’a Tahliye” "Alparslan Kuytul Yalnız Değildir" ve “Alparslan Kuytul’a Özgürlük” yazan pankartlar asıldığı görülmüştü.

İlgili Haber;

Türkiye'nin Çeşitli İllerinden 'Alparslan Kuytul’a Tahliye'

74 gündür haksız bir şekilde tutuklu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek pankartı açılan şehirler gün geçtikçe artıyor. Son olarak Gaziantep, Niğde, Siirt, Sakarya ve Kocaeli/Darıca'da da benzer pankartların açılarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye tahliye istendiği gözlemlendi.

Hocaefendi’nin sevenleri açtıkları pankartlara ‘Alparslan Kuytul Serbest Bırakılsın!’, ‘Alparslan Kuytul Yalnız Değildir!’ yazarak adaletin yerine gelmesi için yetkililere çağrıda bulundular.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Ankara’daki sevenleri Mavi Göl’de buluştukları piknikte birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kardeşlik ve muhabbet içerisinde geçen pikniğin ardından meşhur 'Alprslan Hocam' ezgisi eşliğinde tekne turu yaptılar.

Teknenin kıyıya yaklaşmasıyla tekbir sesleri ve "Alparslan Hocama Özgürlük" sloganları yükseldi. Çevreden sesi duyan halk kıyı boyunca tekne turunu izledi.

Geçtiğimiz günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Adana’daki sevenleri, 74 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanmasına karşı desteklerini göstermek için  "Alparslan Kuytul'a Özgürlük" yazılı uçurtmayı uçurdular.

Etiketler:   siirt gaziantep


0 Yorum

Yorum Yaz