Tutuklu Yargılanan Furkan Gönüllülerinin Son Durumunu Avukatları Anlattı!

Adana Emniyetinde insanlık dışı işkencelere maruz kalan Furkan Gönüllülerinin avukatları, 4 gönüllünün son durumunu Furkan Tv özel yayınında anlattı. Tutuklu gönüllülere isnat edilen yeni suç dosyasından da bahseden avukatlar, Koray Sarısaçlı'nın ifadesini değiştirmesindeki en büyük sebebin emniyetin Sarısaçlı'ya yaptığı baskılar olduğunu söyledi.

Tutuklu Yargılanan Furkan Gönüllülerinin Son Durumunu Avukatları Anlattı!
18 Kas 2021 23:02:06

Adana Emniyetinde insanlık dışı işkencelere maruz kalan ve yaklaşık 2 aydır tutuklu yargılanan Furkan Gönüllülerinin avukatları, 4 gönüllünün son durumunu Furkan Tv özel yayınında anlattı. 

"Düzenli olarak görüşe gidiyoruz. Hepsinin genel durumu ve morali gayet iyi, herkese çok selamları var." diyen Avukat Yusuf Işık "Moralleri yüksek çünkü haklı olduklarını, haksız yere kendilerine bir suç isnat edildiğini, er ya da geç gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorlar. Morallerinin yüksek olmasının en büyük sebebi de arkalarında önce Allah’ın sonra da kendilerini yalnız bırakmayan kardeşlik duygusu yüksek olan bir topluluk olduğunu bilmeleridir. Bu onları çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Tutuklu gönüllülere isnat edilen yeni suç dosyasından da bahseden avukatlar, Koray Sarısaçlı'nın ifadesini değiştirmesindeki en büyük sebebin emniyetin Sarısaçlı'ya yaptığı baskılar olduğunu söyledi.



0 Yorum

Yorum Yaz