Yandaş Medyaya Konuşan Koray Sarısaçlı'nın Bir Yalanı Daha Tescillendi!

Geçen haftalarda kendisini Alparslan Hoca'nın kaçırttığına yönelik asılsız ifadelerle yandaş medyaya röportaj veren Koray Sarısaçlı'nın bir yalanı daha ortaya çıktı. Birçok kişi ve kurumu dolandırdığı öğrenilen Sarısaçlı'nın verdiği beyanların uydurma olduğu ortaya çıktı.

Yandaş Medyaya Konuşan Koray Sarısaçlı'nın Bir Yalanı Daha Tescillendi!
02 Ara 2021 22:00:44

Birçok kişi ve kurumu dolandırdığı ortaya çıkan Koray Sarısaçlı'nın "Mal varlığım zorla kendisine verildi" dediği mağdur Rıdvan Biçen, Furkan Haber'e konuştu. Yaptığı açıklamada, Sarısaçlı'nın vekalet alma hususunda kendisini ikna ettiğini ifade eden Biçen, noterde tasdiklenen vekaletnameyi kamuoyuyla paylaştı.

9 Eylül'de kaçırıldığı iddia edildikten günler sonra ortaya çıkan ve ifadesini değiştirerek Furkan Gönüllülerini "Silahlı gasp" iddiasıyla suçlayan Koray Sarısaçlı, ulusal kanallarda yaptığı açıklamada, "Alparslan Kuytul'un talimatı ile malvarlığımın vekâleti Rıdvan Biçen'e verildi" demişti.

Vekalet iddialarında adı geçen Rıdvan Biçen ise Furkan Haber'e yaptığı açıklamada olayın içyüzünü anlattı.

Biçen, yaptığı konuşmada, Sarısaçlı ile tanışıklığının bulunduğunu ve "Güveneceğim birine ihtiyacım var" diyerek vekâlet alma hususunda kendisini ikna ettiğini söyledi.

Noter tasdikli vekâletnamenin asıl nüshasını da paylaşan Biçen, Koray ve Asuman Sarısaçlı'nın bizzat kendi istekleri ile vekâleti verdikleri ve imza attıklarını aktardı.

5'nci Noterde gerçekleşen işlemeler esnasında başkatibin, Sarısaçlı çiftine vekâlet verme konusunda gönül rızalarının oup olmadığını ve istekleri doğrultusunda imza attıklarını belirten Biçen;
"Sarısaçlı yaptığı konuşmada beni tanımıyormuş algısı oluşturuyor, halbuki tanışıklığımız, beraber çay içmişliğimiz var" ifadelerini kullandı.

Biçen'in olaya ilişkin yaptığı açıklama detayları ise şöyle;



0 Yorum

Yorum Yaz