Yemen’in güneyinde patlayıcı yüklü otomobil infilak etti: 6 ölü

Yemen’in güneyindeki Aden vilayetinde, havalimanı yakınlarında patlayıcı yüklü bir otomobil infilak etti. Sputnik’e konuşan bir yetkili, Aden’deki uluslararası havalimanının ana girişinde meydana gelen patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 12 kişinin de yaralandığını aktardı.

Yemen’in güneyinde patlayıcı yüklü otomobil infilak etti: 6 ölü
30 Eki 2021 21:33:45

Yemen'in Aden kentindeki uluslararası havalimanı yakınında patlayıcı yüklü bir aracın patlatıldığı belirtildi. Olayla ilgili bilgisi olan bir kaynağın Sputnik’e aktardığı üzere Aden kentinin doğusundaki Hormaskar bölgesinde, havalimanı girişinde patlayıcı yüklü bir otomobilin infilak etti. 

‘Patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, en az 12 kişi yaralandı’

Son olarak Yemen güvenlik servisinden Sputnik’e konuşan bir yetkili, Aden’deki uluslararası havalimanının ana girişinde meydana gelen patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 12 kişinin de yaralandığını söyledi. “Aden'in doğusundaki havalimanının ana girişinde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti. Ve en az 12 vatandaş yaralandı” diyen yetkili, yaralıların arasından 5 kişinin durumunun ağır olduğunu sözlerine ekledi.



0 Yorum

Yorum Yaz