Yeni yayın döneminde Furkan Ana Haber olarak Furkan TV’deyiz

YouTube Kanalı Furkan TV’nin yeni yayın döneminde Furkan Ana Haber Bülteni ile karşınızdayız.

Yeni yayın döneminde Furkan Ana Haber olarak Furkan TV’deyiz
02 Mar 2022 14:24:53

Furkan TV,  birbirinden kaliteli,  faydalı ve özgün programlarıyla yayın hayatına devam ediyor. 

Programlardan istifade etmek ve anında haberdar olmak için Furkan TV kanalını takipte kalın.

Furkan TV program içerikleri:

●  Gençlerle İslami Sohbetler: Sohbetlerini ve yazılarını hepimizin severek takip ettiği Rumeysa Yılmaz Hocahanım gençlerle buluşuyor. “Onlar Rablerine iman etmiş yiğit gençlerdi.” ayeti ışığında başlayacak olan programımızda tüm gençlerin severek izleyeceği birbirinden güzel bölümler bizleri bekliyor.

●  Ana Haber Bülteni: Müslüman yaşadığı dünyaya, ülkeye ve topluma duyarsız kalamaz. Gündemdeki konulara İslami bir bakış açısı sunmak Müslümanların görevidir. Gündemi yakalamak ve İslami bir bakışla değerlendirmek için her hafta Furkan Ana Haber’de buluşalım.

●  Dünden Bugüne İslam Coğrafyası: “Müminler ancak kardeştir.” ayetiyle kardeş kıldı Rabbimiz bizleri. Peki, kardeşlerimiz şu an ne durumda? Müslümanların ve İslam coğrafyasının dünden bugüne konuşulacağı, onların derdiyle dertlenip, sevinciyle sevineceğimiz “Dünden Bugüne İslam Coğrafyası” programı başlıyor.

●  Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Çağımıza Notlar: Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’den her hafta önemli bir konuda ders dinlemeye var mısınız? İslam davasına, İslami ilimlere ve gündeme dair yaptığı ders ve açıklamalarıyla milyonların sevgisini kazanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’den güzide dersler sizlerle buluşuyor.

●  Furkan Hareketi’nin Gündemi: Dört bir yandan İslami harekete üşüşüyor İslam düşmanları. Furkan hareketi tüm baskı ve engellemelere rağmen yoluna devam ediyor. Kimi zaman kapı kapı davet yapıyor, kimi zaman meydanda zalimin zulmüne karşı çıkıyor, kimi zaman rahle başında ilim için göz nuru döküyor. Peki, Furkan Gönüllülerinin gündeminde şu anda ne var? Furkan Gönüllülerinin gündeminin konuşulacağı “Furkan Hareketi’nin Gündemi” programı başlıyor.

●  Esmaü’l Hüsna: Er rahman, El vekil, El vedud… En Güzel isimler Rabbimizindir. Rabbimizi tanımanın en güzel yollarından birisi de O’nun isimlerini bilmektir. Esmaü’l Hüsna programıyla Rabbimizin isimlerini gündemimize alıyor ve hayatlarımızı O’nun güzel isimleriyle süslüyoruz. Esmaü’l Hüsna programı başlıyor.

Bu kanalda TEVHİD var!



0 Yorum

Yorum Yaz