15 bin Yahudi işgalci Filistin topraklarına yerleştirildi

Siyonist İsrail'in işgal altında tuttuğu Filistin'de yerli halk göçe zorlanırken 15 binden fazla Yahudi işgalci Filistin'e yerleşti.

15 bin Yahudi işgalci Filistin topraklarına yerleştirildi
26 Eki 2020 17:04:45

Filistin toprakları her geçen gün Yahudilerin işgaline maruz kalıyor. Siyonist İsrail, Filistinlileri kendi topraklarından zorla çıkarırken, 15 binden fazla Yahudiyi Filistin topraklarına yerleştirdi. Siyonist İsrail'in Filistin topraklarını işgal ettiği yıldan bu yana toplam 3 milyon 316 bin Yahudi işgalci Filistin'e göç etti.

FİLİSTİNLİLER GÖÇE ZORLANIYOR

Siyonist İsrail, Filistinlilerin topraklarını ve evlerini zorla gasp ediyor. Dünya kamuoyunda haklı çıkabilmek için Filistinlilerin kendi topraklarını ve evlerini sattıkları yönündeki iddialar ise gerçekleri yansıtmıyor. Sahipsiz Mülkler Yasası ile gerçekte sahibi olan ev ve arazileri sahipsiz gibi göstererek el koyan işgalci rejim, 12 milyona yakın Filistin'in evlerine dönmesine engel oluyor.

SALGIN GÖÇÜ AZALTTI

Siyonist İsrail'in Göçmenlik ve Entegrasyon Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl içinde "İsrail"e 15 binden fazla yeni işgalci geldi. Bakanlığın açıklamasında bu yıl gelen işgalci sayısında koronavirüs nedeniyle büyük bir düşme olduğuna dikkat çekildi. 

Bakanlığın açıklamasına göre başta Rusya olmak üzere muhtelif dünya ülkelerinden toplam 15 bin 162 yeni Yahudi işgalci geldi. Göçmenlerin üçte birini Rusya'dan gelenler oluşturuyor. Ukrayna ve ABD'nin her birinden ikişer bin Yahudi işgalci getirildi. Fransa'dan getirilen göçmenlerin sayısı bin 700'ü bulurken, Arjantin ve Brezilya'dan da 800 işgalci getirildi. 

Öte yandan 2019 yılında 35 bin Yahudi işgalcinin geldiğine dikkat çeken işgal yönetimi bakanlığı bu yıl gelenlerin sayısında önemli bir düşüş olduğunu dile getirdi. 



0 Yorum

Yorum Yaz