ABD'yi suçlayan AB'nin sicili temiz mi?

AB, ABD Başkanı Trump'un vize yasağını her ne kadar eleştirse de mültecilere yaptığı uygulamalar AB'nin ikiyüzlü politikasını ortaya koyuyor.

ABD'yi suçlayan AB'nin sicili temiz mi?
02 Şub 2017 12:20:37

Müslümanların ABD'ye girişini bloke eden Trump'ı eleştiren AB'nin mülteci uygulamaları 'ikiyüzlü AB politikasını' ortaya çıkardı. AB, mültecilere yaptığı insanlık dışı uygulamalarla sık sık adından söz ettirdi.

İşte AB'nin yaptığı bazı insanlık dışı uygumalar:

 MÜLTECİLERİ ÖLÜME TERKETTİLER

Ülkelerindeki yoksulluk ve savaşlardan kaçan yaklaşık 7 bin göçmen ve mülteci Sırbistan - Macaristan sınırında sıkışıp kaldı.

BATI MERHAMETİ(!) Sığınmacı krizine karşı Fransa'nın yüz karası olarak tarihe geçecek olan Jungle Kampı, başarısız düzenlemelerin ardından tahliye edilmeye başlandı. Fransız yetkililerin süreci olumlayan ifadelerinin yanında, dün gece 100 çocuğun ebeveynsiz olarak zor şartlar altında uyumaya çalıştığı görüldü.  

18 MÜLTECİ İÇİN PANİK OLDULAR, YAYGARA KOPARDILAR Fransa’nın İngiltere sınırında ortada kalan 100’e yakın mülteci çocuk iki ülke arasında krize neden oldu. Londra Paris’i azarlarcasına “çocuklara iyi bakın” mesajı gönderirken Paris, Londra’nın çocukları ülkeye kabul ederek sorumluluklarını derhal yerine getirmesini istedi. ÖLÜMLE YÜZ YÜZE Savaştan kaçtılar fakat soğuktan ölebilirler. Eksi 15 derecede uyuyan çok sayıda mülteci çocuğun hayatı tehlikede. Aynı zamanda kuduz köpeklerin saldırma tehlikesi ile karşı karşıya kalan mülteciler, yerel güçlerden de şiddet görüyor.

  

Etiketler:   AB Politikası


0 Yorum

Yorum Yaz