Ali Erbaş’ın Kızı: LGBTİ Derneklerine 35 Milyon Euro Verildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Likoğlu, LGBTİ+ derneklerine verilmek üzere Türkiye’ye 35 milyon Euro verildiği söyledi.

Ali Erbaş’ın Kızı: LGBTİ Derneklerine 35 Milyon Euro Verildi
02 Mayıs 2020 15:21:35

Ali Erbaş’a vaizlik yapan kızı Merve Safa Likoğlu’ndan desteğin yanı sıra eleştiri ve teşekkür de geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyanet TV'de yayınlanan Cuma hutbesinde, "İslam zinayı en büyük günah kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti" ifadesini kullanmıştı.


LGBTİ DERNEKLERİ İÇİN 35 MİLYON EURO VERİLDİ

Sosyal medya platformu Instagram hesabından dikkat çeken ifadeler kullanan Merve Safa Likoğlu, “Mesele şu ya da bu isim değil, mesele İslam meselesidir. İslam, eşcinselliği lanetler. Koronavirüs sürecinden önce Türkiye’ye LGBTİ derneklerine verilmek üzere 35 Milyon Euro girdi.” dedi.


LGBTİ DERNEKLERİNİN EYLEM YAPABİLMESİ İÇİN RİCACI OLUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve babası Ali Erbaş’ın 1999 yılında çekilen fotoğrafını paylaşan Merve Safa Likoğlu, şunları yazdı:

“Mesele şu ya da bu isim değil, mesele İslam meselesidir. İslam, eşcinselliği lanetler. Koronavirüs sürecinden önce Türkiye’ye LGBTİ derneklerine verilmek üzere 35 Milyon Euro girdi. Kıta Avrupası ülkelerinin Türkiye Büyükelçileri Valilerimize, Rektörlerimize ‘LGBTİ derneklerinin özgürce eylem yapabilmesi için’ ricacı oldu. Bunlar şaka değil gerçek haberler. Yeryüzünde son kale de kalsak bu laneti ülkemizden uzaklaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Allah razı olsun başkanım. Allah razı olsun Cumhurbaşkanım.”

Daha sonra, Merve Safa Likoğlu’nun paylaşımını sildiği görüldü.

Kur’an-ı Kerim’in emirlerini dile getiren Diyanet İşleri Ali Erbaş’ı hedef gösterenler hakkında soruşturma başlatılmıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz