• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca, Dolandırıcı Olduğu Saptanan Koray Sarısaçlı'nın Şikayeti Üzerine Hukuksuzca Gözaltına Alındı!

Alparslan Hoca, Dolandırıcı Olduğu Saptanan Koray Sarısaçlı'nın Şikayeti Üzerine Hukuksuzca Gözaltına Alındı!

Alparslan Hoca, bu sabah evinden hukuksuzca gözaltına alındı. Avukatı Bilal İpek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Alparslan Hoca 'nın, dolandırıcı Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine alındığı öğrenildi.

Alparslan Hoca, Dolandırıcı Olduğu Saptanan Koray Sarısaçlı'nın Şikayeti Üzerine Hukuksuzca Gözaltına Alındı!
09 Mayıs 2022 10:12:51

Alparslan Kuytu Hoca bu sabah erken saatlerde evinden, Adana Emniyeti ekiplerince Hukuksuzca gözaltına alındı. İlk olarak adlı kontrole ardından ifadesi alınmak üzere Adana Yüreğir Bölge Adliyesi'ne götürülen Alparslan Hoca'nın neden gözaltına alındığını Avukatı Bilal İpek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı.

"Savcı, Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine Alparslan Hoca'nın mevcutlu bir şekilde ifadesinin alınmasını istemiş." diyen İpek'e yorum yapan Semra Kuytul Hocahanım;

"Koray Sarısaçlı bir dolandırıcıdır. Devlet de resmi nikahlı karısı da dahil etrafındaki herkesi dolandırdı.. Onun lafıyla (!) hareket eden DERİNlerin mal buldum sanması da acınası bir durum!" ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?
Furkan Gönüllüleri tarafından kaçırıldığı iddia edilen ve 21 Eylül'de ortaya çıkan Koray Sarısaçlı, emniyete verdiği ilk ifadelerde Furkan Hareketi mensuplarının kendi arkadaşları olduğunu, kendileriyle aile dostu olduğunu ve onlar tarafından kaçırılmadığını bildirmişti. 

Daha sonra aldığı baskı ve tehditler üzerine ifadelerini değiştiren Sarısaçlı, 8 Furkan Hareketi mensubunun haksız tutukluluğuna sebep oldu. 

Resmi nikahlı eşi Rumeysa Yılmaz Hocahanım dahil etrafındaki yüzlerce kişiyi dolandırdığı ve vergi kaçırarak devlete milyonlarca dolar borcu olduğu saptanan Sarısaçlı, Alparslan Hoca hakkında da suç duyurusunda bulundu. 

Savcılık, dolandırıcı Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine Alparslan Hoca hakkında mevcutlu gözaltı işlemi uyguladı.



0 Yorum

Yorum Yaz