• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca: Hepsini açıklayacağım! Arkadaşlarımızı tehdit ettiler, muhbirlik teklif ettiler

Alparslan Hoca: Hepsini açıklayacağım! Arkadaşlarımızı tehdit ettiler, muhbirlik teklif ettiler

Alparslan Hoca, dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinde bazı vatandaşların din düşmanı komite tarafından tehdit edildiğini, bazılarına da muhbirlik teklif edildiğini açıkladı.

Alparslan Hoca: Hepsini açıklayacağım! Arkadaşlarımızı tehdit ettiler, muhbirlik teklif ettiler
13 Şub 2021 11:52:01

Son yıllarda Alparslan Hoca ve Furkan Vakfı farklı itham ve olaylarla ara ara Türkiye gündeminde yer alıyor. Bu olaylardan bazıları hocanın aleyhinde açılan ve hukuk camiası tarafından da içi boş olması ile eleştirilen davalarken bazıları da hoca ve arkadaşlarına yönelik sonradan iftira olduğu ortaya çıkan skandal haberler oldu. 

Ancak Alparslan Hoca’nın yaptığı açıklamaya göre kendisi ve Furkan Gönüllüleri aleyhinde yapılan propaganda sadece sosyal medya ile sınırlı değil.

Birçok arkadaşının tehdit edilerek sohbetlerden uzaklaştırıldığını ve bazı kişilere de muhbirlik teklif edildiğini söyleyen Alparslan Hoca 30 kadar şahit ile olayın detaylarını da ortaya çıkaracağını vurguladı.

İşte Alparslan Hocanın açıklaması:

YAPTIKLARINIZI AÇIKLAYACAĞIM!

Kaç kişiyi tehdit ettiğinizi, kaç kişiye muhbirlik, şerefsizlik teklif ettiğinizi açıklayacağım. Rezil olacaksınız. Zaten de rezilsiniz!

"İftiralarınızı Anlayanlar Benden Helallik İstedi"

Kur'an Mekkeli müşriklerden bahsediyor. Bizim namert düşmanlarımız da Mekkeli müşriklerin taktiğini izliyorlar. "Aman ha Furkancılara yaklaşmayın" diyorlar. Senin benim kapıma diktiğin polis bile benden helallik istiyor, Namert! Eninde sonunda insanlar anlıyor, ya bugün ya yarın.
Bizim davamız hak, yolumuz hak, alnımız da aktır. Korkulacak bir şey de yoktur. Hak bir müddet örtülebilir ama daima örtülemez. Gerçeği bir sene, üç sene örtebilirsiniz ama otuz sene örtemezsiniz ve o insanlar gelir, helallik isterler.
Kimileri camide kimileri sokakta beni gördüklerinde benden helallik isteyenler oldu. Bizi yanlış tanıtarak insanları bizden uzaklaştıran namert düşmanlarım, şimdi ne yapacaklar!

"Din düşmanı komitenin arkadaşlarımıza yaptığı tehditleri ortaya koyacağım"

Arkadaşlarımızı alıp da tenha yere götürüp orada tehdit edenler; itiraz eder ve böyle bir şey yapmadık derlerse 30 tane şahit getireceğim. Tehditlerini ortaya koyacağım. Yurt dışındaki arkadaşlarımızı bile tehdit ediyor buradaki siyah gözlüklüler!
Bazı arkadaşlarımızın Türkiye'ye girişine izin vermediler. Bunlardan biri Alman vatandaşı. Bana bir arkadaşımız anlattı. Buraya iner inmez geri Almanya'ya göndermişler. Oraya gidince de o bayan kardeşimizin üstünü başını çıkartıp Alman polisine arattılar.
Şerefsizsiniz! Geçmiş müşrikler gibi alçaksınız. Siyah gözlüklüler dışında kim bu bilgiyi Alman istihbaratına verebilir? Namertler bu 4 örgütle alakamızın olmadığını bilmelerine rağmen insanların gelmemesi için her türlü iftiraları atıyorlar.
Hangi insanlar, hangi örgütü sevmiyorsa bizi o örgüttenmiş gibi gösteriyorlar! Namertsin! Ben sana iftira attım mı? Ben sana olmadığın bir şey söyledim mi?

"Saltanatını kaybetmekten korkuyorsun"

Dine karşı dininle mücadele et. Benimki Tevhid. Seninki neyse ne. İnanca karşı inançla mücadele et! namertlik yapma. Tevhidin karşısında duramıyorsun değil mi? Ben "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olsun" deyince herkes hak veriyor değil mi?
İnsanlar La ilahe illallah'ı anlamasın istiyorsun. Çünkü saltanatını kaybedeceksin ondan korkuyorsun öyle değil mi? Bunu böyle söyleyemiyorsun, çünkü toplum müslüman. Böyle diyemiyorsun ama iftira atıyorsun.

"Hiçbir yalan gerçek gibi güçlü olamaz"

Erkek adam ol da inancıma karşı inancınla mücadele et. Mekke'nin namertleri nasıl ki Peygamberimize böyle iftiralar atıyordu. Türkiye'nin namertleri de aynısını yapıyorlar.
Yalan ne kadar güzel ayarlanırsa ayarlansın asla gerçek kadar tesirli olamaz! Hiçbir yalan gerçek gibi güçlü olamaz. Hiçbir yalancı yalanı ciğerinden söyleyemez. Sadece gerçekler ciğerden söylenir.
Ey yalancılar! Yalancısınız. O yüzden hiçbir zaman ciğerden söylemeyeceksiniz. Kalpler sizin söylediklerinizi hep reddedecek. Çünkü kalpler Allah'ın elindendir.



0 Yorum

Yorum Yaz