Alparslan Hocanın Aile Görüş Kısıtlaması ile İlgili Mahkemesi Bugün Görüldü!

Telefonla görüşme yasağının ardından şimdi de aile görüşünün kısıtlanması yaptırımıyla karşı karşıya olan Alparslan Hoca, bugün SEGBİS ile katıldığı mahkemede "Arkadaşlarım iyi bir İslam davetçisi olursa kurban keseceğim" ifadesinin savunmasını yaptı.

Alparslan Hocanın Aile Görüş Kısıtlaması ile İlgili Mahkemesi Bugün Görüldü!
07 Ağu 2019 17:01:15

Semra Kuytul, Alparslan Hocanın ailesiyle olan aylık ve haftalık açık ve kapalı görüş hakkının elinden alınmasına yönelik kararın ceza infaz hakimliğine gönderildiğini duyurmuştu. Cezaevi idaresinin kısıtlama kararının üzerine Alparslan Hoca, avukatı aracılığıyla karara itiraz etmişti. Bugün görülen mahkemede Alparslan Hocanın, Bolu infaz hakimliği tarafından savunması alındı. Duruşmada avukatı hazır bulunurken Alparslan Hoca da SEGBİS'ten bağlanarak savunmasını verdi. Mahkemeye ailesi de katıldı. Edinilen bilgiye göre; bundan sonraki süreçte savunma ve taleplerin değerlendirilmesiyle 4. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı beklenecek. Mahkeme detaylarını Eşi Semra Kuytul Hocahanım’ın sosyal medya hesabından paylaştı.

TEK SUÇA(!) İKİ CEZA

Bugün saat 10.00’da gerçekleşen duruşma için “karar değil, savunma mahkemesi” diyen Semra Hocahanım, olayın tam bir garabet olduğunu belirtti.

Kendisinin de mahkemeye katıldığını söyleyen Hocahanım, “‘Arkadaşlarım iyi bir İslam davetçisi olursa kurban keseceğim’ cümlesinin olduğu gerekçe ile telefon görüşünü küt diye kestikleri yetmezmiş gibi bir suça(!) iki ceza verip bir de aile görüşünü kesmek istediler” ifadelerini kaydetti.



ÖZGÜRLÜK İÇİN YAPILAN EYLEMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Alparslan Hoca’nın tutuklanma süreciyle başlayan Furkan Gönüllüleri’nin toplumsal eylemleri özgürlük ve adalet sağlanıncaya kadar devam edeceği belirtiliyor.

Her Çarşamba sosyal medya üzerinden saat 10.00’da gerçekleştirilen “HocamlaÇayKahve” etkinliği bugün Alparslan Hoca’nın mahkemesi dolayısıyla saat 09.30’da gerçekleştirildi



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Özgür 08 Ağu 2019 08:26:30

    Hocalarımızın bir suçu olmadığını onlarda biliyor Zaman gelecek ilahi adalet elbet yerini bulacak


Yorum Yaz