• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca'nın Tenkitlerini Hazmedeyen Seviyesiz Ülkücü Yiğit Yıldırım'dan Tehditkar İfadeler!

Alparslan Hoca'nın Tenkitlerini Hazmedeyen Seviyesiz Ülkücü Yiğit Yıldırım'dan Tehditkar İfadeler!

Seviyesiz ülkücü, Alparslan Hoca'yı hedef aldı! Alparslan Hoca'nın eleştirilerini hazmedemeyen ülkücü Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden iftira ve itham dolu paylaşımlarda bulundu.

Alparslan Hoca'nın Tenkitlerini Hazmedeyen Seviyesiz Ülkücü Yiğit Yıldırım'dan Tehditkar İfadeler!
27 Mar 2022 23:40:02

Ülkü Ocağı Başkanlarından Ahmet Yiğit Yıldırım, Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca'yı hedef aldı. Adana Emniyeti'nin 20 Mart'ta savunmasız vatandaşlara yapılan işkenceyi sahiplenen ve işkenceci polis, amir, müdürler hakkında; "Alınlarından öpüyorum" ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilerde bulunan Alparslan Hoca'nın tenkitlerini hazmedemeyen derin güçlerin maşası Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden alçakça ithamlarda bulundu. 

Anayasa madde 34'e göre; "Herkesin önceden izin almaksızın silahsız ve saldırısız olarak toplantı ve gösteri yapma" hakkı bulunmasına rağmen, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu yaklaşık 2000 kişinin katıldığı yürüyüşte öldüresiye darp eden ve  kanunları hiçe sayanların arkasında durdu.

Birçok havuz ve yandaşların kullandığı ucuz "Çamur at, izi kalsın" taktiği uygulayan Devlet Bahçeli yardakçılarından Yıldırım, Alparslan Hoca'yı FETÖ ve PKK ile ilişkilendirerek beraat aldığı mahkemeler üzerinden de vurmaya çalıştı. 

Tüm Türkiye'nin eleştirdiği ve vicdanları yaralayan görüntüleri savunarak adeta olayı sahiplenen Bahçeli, Emniyetin kendi kontrollerinde olduğunu da böylece ilan etmiş oldu.

Bahçeli'nin yaptığı vicdandan yoksunu açıklamaların ardından Alparslan Hoca yaptığı analizde;

"Tüm Türkiye'nin yüzlerine tükürdüğü 
ve kınadığı polislerin alınlarından mı öpüyor Bahçeli..." ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Devlet Bahçeli bir kez daha işkenceci polislere sahip çıkarak alınlarından öptüğünü yineledi. 

Olayın ardından devreye giren Ülkü Ocakları tehdit dolu ifadeler kullandı.

Alparslan Hoca'nın Eleştirileri Fena Rahatsız Etti!

Bahçeli'nin ağır ithamlarına karşı tenkitte bulunan Alparslan Hoca'nı eleştirileri, bir takım şahısların zoruna gittiği anlaşıldı! 

Öyle ki, kendilerini "Ülkü Ocakları" olarak tanımlayan bazı şahıslar, Alparslan Hoca'ya sosyal medya üzerinden tehditler savurarak  Alparslan Hocayı "Türklük ve İslamiyet düşmanı (!)" olarak nitelendirdi.



0 Yorum

Yorum Yaz