Alparslan Kuytul Hocaefendi’den O Cemaatlere Kritik Uyarı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi, İsmailağa cemaatinin ve Ensar Vakfı’nın resmi bayramlarda devlet protokolüne alınmasını değerlendirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den O Cemaatlere Kritik Uyarı!
26 Oca 2018 23:10:54

Alparslan Kuytul Hocaefendi Adana’da bulunan Furkan Vakfı Genel Merkez Binasında bu akşam canlı yayında gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersinden sonra gündeme dair sorulan soruları yanıtladı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi kendisine yöneltilen “Bir yandan cemaatlere baskı uygulanan bu dönemde, İslamilağa cemaatinin ve Ensar Vakfı’nın ve resmi bayramlarda devlet protokolüne alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta, “Protokolde kimlere yer verildiyse, bu tuzağa düşmesinler. Bu, davayı bitirme operasyonudur” diyerek cemaatleri bu asimile tuzağına karşı dikkatli olmaya davet etti.

Hocaefendi'nin açıklaması şu şekilde;

Eğer 10 Kasım’a, 23 Nisan’a giderek bu bayramları kutlamak istiyorlarsa buyursunlar gitsinler, kendileri bilir. Devlet bir taraftan baskı uygulayarak herkesi sindiriyor; bir taraftan da bazılarına yol veriyor ve onları da asimile ediyor. Onları gitgide Kemalistleştirmek istiyor. Cemaatler buna karşı dikkatli olmalı.

BU, DAVAYI BİTİRME OPERASYONUDUR

Aslında kimlere bu teklif yapılıp, protokolde yer verildiyse, bunlar bu noktaları düşünsünler. Bu tuzağa düşmesinler. Bu, davayı bitirme operasyonudur. Bu şekilde davası olanın davası bitirilmeye çalışılmaktadır. Müslümanlar bunlara karşı dikkatli olmalı, bu tuzağı düşmemelidir. Kendileri kaybederler. Eğer gerçekse ve bunu yapacaklarsa yarın 10 Kasım'da protokolde oturacaklarsa 23 Nisan'da 29 Ekim’de protokolde oturacaklarsa, kendileri bilir. Bence kendilerini bitirirler. İnşallah böyle bir şey yapmazlar.



0 Yorum

Yorum Yaz