Bahreyn Dışişleri Bakanı: İran'a karşı birlikte savaştığımız ABD ile Kudüs sebebiyle kavga çıkarmaya gerek yok!

Trump'ın Kudüs kararının ardından işgalci İsrail'in Filistinli Müslümanlara karşı zulmünü daha da arttırdığı şu günlerde Bahreyn Dışişleri Bakanı skandal bir tweete imza attı.

Eklenme Tarihi: 22 Ara 2017
1 dk okuma süresi
Güncelleme Tarihi: 26 Eyl 2024
Bahreyn Dışişleri Bakanı: İran'a karşı birlikte savaştığımız ABD ile Kudüs sebebiyle kavga çıkarmaya gerek yok!

BM Genel Kurulu'nda oylanacak olan Kudüs'ün statüsü hakkındaki toplantıdan önce Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife sosyal medyada skandal bir twete imza attı.

Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife, twitter'da yaptığı skandal açıklama;

"Dinci-Faşist İslam Cumhuriyeti (İran) tehlikesine karşı birlikte savaştığımız bir dönemde ABD ile tali bir mesele (oylama) için kavga çıkarmanın hiç bir faydası yok."