Bakan Pakdemirli acı haberi verdi: Yangında bir kişi yaşamını yitirdi

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Antalya'daki orman yangınında 82 yaşındaki bir yurttaşın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Bakan Pakdemirli acı haberi verdi: Yangında bir kişi yaşamını yitirdi
29 Tem 2021 08:59:01

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "10 yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor" dedi. Pakdemirli, Antalya'daki orman yangınında 82 yaşındaki bir vatandaşın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bakan ayrıca, 10 kişinin de mahsur kaldığını ifade etti.

Pakdemirli'nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Maalesef Antalya Kepez'de 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Uyarıları boşuna yapmıyoruz, lütfen vatandaşlarımız uyarılarımızı dikkate alsınlar. Kepez'de evinde yalnız kalan bu amcamız bu nedenle vefat etmiştir. Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var, restorancı oldukları tahmin ediliyor, helikopterle getirebilme şansımız maalesef, hava şartlarından dolayı yok.

Bazı vatandaşlarımız dumandan etkilenmiş, bazıları paniklemiş, hastanelerde ziyaret ettik. Dileğimiz hem Manavgat hem Türkiye'nin diğer yerlerindeki yangınların bir an önce sonlandırılması. İnşallah bir an önce bu yangınları kontrol altına alırız.

Etiketler:   yangın


0 Yorum

Yorum Yaz