• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • 'Bilim Yuvası' Üniversitenin Güvenlik Görevlisinden Skandal İfade: "Bizi hukuk değil, talimat bağlar!"

'Bilim Yuvası' Üniversitenin Güvenlik Görevlisinden Skandal İfade: "Bizi hukuk değil, talimat bağlar!"

Çukurova Üniversitesinin güvenlik ekibinde yer alan bir görevli, kampüste çıkan tartışma esnasında skandal bir ifade kullandı. Karşısındaki avukatın, kendisine hukuk kurallarını hatırlattığı görevli, ettiği gafla bulunduğu sınırların 'Bilim yuvası' olup olmadığını sorgulattı!

'Bilim Yuvası' Üniversitenin Güvenlik Görevlisinden Skandal İfade: "Bizi hukuk değil, talimat bağlar!"
14 Eki 2021 22:28:48

Bugün (14 Ekim Perşembe) Adana Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin engellenen eğitim haklarını geri kazanmak için başlattıkları mücadeleye destek amaçlı kampüse giden Adana Barosu Avukatları, üniversite yetkilileriyle yaptıkları görüşmenin ardından gerçekleştirdikleri basın açıklaması esnasında güvenlik görevlilerinin usulsüz müdahalesine maruz kaldı.

Tartışma esnasında bir avukatın güvenlik görevlisine, yaptıklarının hukuka aykırı olduğunu hatırlatması üzerine görevli: "Bizi hukuk değil, talimat bağlar!" dedi.

O anlar öğrenci kameralarına yansırken "Bilim yuvaları" olarak tanınan üniversitelerde, eğitim hakkı için verilen mücadelenin yanı sıra ülkedeki hukuka karşı yitirilen saygı da bir hayli düşündürttü! 

Ne Olmuştu? Çukurova Üniversitesinde Yapılan Hukuksuz Muamelelere Karşı Avukatlardan Açıklama! Çukurova Üniversitesinde Yapılan Hukuksuz Muamelelere Karşı Avukatlardan Açıklama!



0 Yorum

Yorum Yaz