Bu Nasıl Anne? 11 Yaşındaki Oğlunu İple Boğdu!

Brezilya’da yaşayan cani anne, 11 yaşındaki oğlunu telefonla çok fazla oynadığı için çamaşır ipiyle boğarak öldürdü.

Bu Nasıl Anne? 11 Yaşındaki Oğlunu İple Boğdu!
08 Tem 2020 13:25:04

Brezilya’da yaşayan cani kadın, 11 yaşındaki oğlunu telefonla çok fazla oynadığı için çamaşır ipiyle boğarak öldürdü. Polis ekiplerine, ilk önce oğlunun kaybolduğunu söyleyen kadın, daha sonrasında yapılan araştırmalar sonunda işlediği cinayeti itiraf etti. 11 yaşındaki oğlunu çamaşır ipiyle boğarak öldüren kadın tutuklandı.


Cinayeti itiraf etti

 Breziya’da yaşanan olayda, 2 çocuk annesi olan 33 yaşındaki Alexandra Dougokenski, 11 yaşındaki oğlu Rafael'i çok fazla telefonla oynadığı için çamaşır ipiyle boğarak öldürdü. Rio Grande do Sul eyaletindeki Planato'da yaşanan olayda, 33 yaşındaki annenin oğlunun evden kaçtığını söylemesi üzerine ekipler harekete geçti. Ailenin yaşadığı evin çevresinde çocuğu bulmak için arama köpekleriyle arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan arama çalışmalarına ailenin yakınları da eşlik etti.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu arama çalışmaları sonucunda küçük çocuk bulunamayınca 33 yaşındaki anne Alexandra Dougokenski sinir krizi geçirerek suçunu itiraf etti. 11 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf eden anne, oğlunun kayboluşundan 10 gün sonra cesedi sakladığı yerden çıkardı. 


Plastik bir torbaya sarılı koli içinde bulundu

Oğlunun evden kaçtığı yalanını daha fazla sürdüremeyeceğini söyleyerek oğlunu öldürdüğünü itiraf eden anne, oğlunun cansız bedenini sakladığı yeri söyledi. Oturdukları evin 5 metre uzaklığında bulunan komşusunun garajında, plastik bir torbaya sarılı ve koliye konmuş bir şekilde bulunan 11 yaşındaki Rafael'in cansız bedeni bozulmaya başlamıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz