• Anasayfa
  • SİYASET Haberleri
  • Davutoğlu'nun 'Gezi Davası'nda şikâyet dilekçesi verdiği iddiaları mahkeme tutanağıyla çöktü!

Davutoğlu'nun 'Gezi Davası'nda şikâyet dilekçesi verdiği iddiaları mahkeme tutanağıyla çöktü!

Ahmet Davutoğlu'nun, gezi davasında 'şikâyet' dilekçesi verdiği iddiaları yalan çıktı

Davutoğlu'nun 'Gezi Davası'nda şikâyet dilekçesi verdiği iddiaları mahkeme tutanağıyla çöktü!
05 Haz 2022 21:24:01

Davutoğlu’ndan 'Gezi Davası' şikâyet dilekçesi: Herhangi bir şikayetim yok

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Gezi Parkı Davası'nda 'şikayetçi' olarak yer aldığı iddialarını reddederek avukatı aracılığıyla bu durumun tespiti amacıyla İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe sundu. Davutoğlu, Gezi Parkı davasında herhangi bir şikayetinin olmadığını belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Gezi Davası'nda 'şikayetçi' olarak yer aldığı iddialarını reddederek bu durumun tespiti amacıyla mahkemeye dilekçe sundu. Davutoğlu'nun avukatı Ahmet Başçı, gündemdeki 'Gezi Parkı Davası'na ilişkin bir açıklama yayımladı. Bazı basın yayın organlarında yer alan, Ahmet Davutoğlu'nun Gezi Parkı Davası’na "şikâyetçi" olarak yer aldığı yönündeki haberleri bir kez daha yalanlayan avukatı Başçı, Davutoğlu'nun Gezi Parkı Davası'na hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı. Başçı, bu durumun tespiti amacıyla İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da ifade ettiklerini açıkladı.

Avukat Başçı açıklamasında :

"Son dönemde bazı basın yayın organlarında yoğun surette müvekkilimiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Gezi Parkı Davasıyla alakalı olarak "şikâyetçi" olduğu iddia edilerek, davaya katılım sağladığı da servis edilmektedir. Sayın müvekkilimiz İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, hiç kimseden de şikayetçi olmamıştır. Bu durumun tespiti amacıyla da sayın müvekkilimizi temsilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetimizin olmadığı hususu ifade edilmiştir" açıklamasında bulundu. 



0 Yorum

Yorum Yaz