Emine Bulut ve kızının yürek yakan sözleri: Anne lütfen ölme

Kırıkkale’de meydana gelen korkunç Emine Bulut cinayetiyle ilgili sosyal medya üzerinden videosu yayınlandı. Görüntülerde anne ve kızın feryadı yürekleri yaktı.

Emine Bulut ve kızının yürek yakan sözleri: Anne lütfen ölme
23 Ağu 2019 13:42:22

Son yıllarda olukça artan kadına şiddet olayları geçtiğimiz hafta kendini Kırıkkale’de yüzünü göstermişti. Kırıkkale’de bulunan Menderes Caddesi üzerinde bir kafeteryada eski eşi Fedai Baran’la bir araya gelen Emine Bulut cani kocanın bıçak saldırısıyla hayatını kaybetmişti.

"ANNE LÜTFEN ÖLME"

Emine Bulut eski eşiyle görüşmesine 10 yaşındaki kızıyla gitmişti. Eski eşler arasında bilinmeyen bir sebeble kavga çıkmış, cani koca eski eşkini boğazından yaralmıştı. Olay sonrası ortalık kan gölüne dönerken Emine Bulut’un “ölmek istemiyorum” ve 10 yaşındaki kızı F.B.B’nin “Anne lütfen ölme” dediği görüntüler ortaya çıktı.

Kan donduran güntülerin sosyal medyada son dakika olarak yayılmasının ardından “Emine Bulut” ismi Twitter'da TT oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı olayı lanetlerken kadına şiddet olaylarının artık son bulması için yetkilileri göreve çağırdı.

Etiketler:   emine bulut


0 Yorum

Yorum Yaz