Erdoğan: 2 günde 9 kaybımız oldu ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik

Manisa'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''9 kaybımız oldu 2 günde ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik. Kanlarını yerde koymadık'' dedi. Erdoğan, ''Irak'ta ve Suriye'de tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz, bu böyle biline'' ifadesini de kullandı.

Erdoğan: 2 günde 9 kaybımız oldu ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik
04 Kas 2017 09:13:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, törende Doğuş Holding tarafından Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için yaptırılan konutların anahtarlarını hak sahiplerine teslim etti.

9 KAYBIMIZ OLDU AMA 55 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK

Hakkari 'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen askerlere ve güvenlik korucularına Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Tabi burada bir acıyı da ayrıca özellikle ifade etmek istiyorum. Manisa Selendi’den Özel Harekat Ahmet Alp Taşdemir, bu sabah Diyarbakır’da şehit oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, inşallah. Ailesine, tüm Manisalı kardeşlerime, milletimize özellikle sabırlar diliyorum. Fakat kanlarını yerde koymadık. 9 kaybımız oldu 2 günde ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik. 55 terörist... Bugün aldığım haberler çok daha farklı. Şu anda gerek İHA ’larımız, SİHA’larımız ve F16’larımız oradaki operasyonlarına devam ediyorlar. Sayı daha da artacak. Çünkü ‘Şehidimizin kanını yerde koymayacağız’ dedik. Terörle mücadelede bugüne kadar yemedikleri darbenin çok daha fazlasını yiyecekler. Biz tek bir askerimizin, polisimizin, jandarmamızın, güvenlik korucumuzun, vatandaşımızın tırnağını dahi teröristlerin topuna birden değişmeyiz.”


0 Yorum

Yorum Yaz